Priznala da na prvim spojevima od muškaraca traži stanje na računu pa naljutila mnoge

Foto: Instagram

SOFIA FRANKLYN voditeljica je podcasta Sofia with F koja je postala viralna nakon što je otkrila kako pristupa prvim spojevima i razgovoru o novcu. 

31-godišnjakinja je nedavno izazvala bijes pratitelja kad je priznala da na prvom spoju od muškaraca traži da joj otkriju podatke o stanju na njihovom bankovnom računu. 

"Ne šalim se, pitala sam zadnja tri tipa s kojima sam izlazila podatke o bankovnom računu na prvom spoju", objasnila je influencerica. 

Objasnila razlog 

Franklyn je otkrila da želi saznati informacije odmah na prvom spoju zato jer "želi izlaziti samo s bogatim tipom koji ima novca". 

"Mislim, znate, ja imam posao. Vrlo sam uspješna. Tako da mislim da imam svako jebeno pravo reći: 'Bok, jesmo li na istoj razini ili gubim vrijeme?'" 

Međutim, reakcija ljudi nije bila sjajna, a neki su je korisnici prozvali "sponzorušom". 

Burne reakcije

"Nikad nećeš biti sretna ako misliš da je sve u novcu. Da, novac je važan, ali Sofia ti si hodajuća crvena zastavica", napisao joj je netko u komentarima. 

"Ovo je najpovršnija stvar koju sam ikada čula", dodala je druga, a treći zaključio: "Izgleda da želiš policu osiguranja, a ne muškarca". 

Međutim, bilo je i onih koji smatraju da je njezin potez ispravan. 

"Pametna djevojka, ona zna što želi", komentirao je netko, a druga dodala: "Traži nekog tko je uspješan. I sama dobro zarađuje i traži partnera koji je uspješan. Ne vidim ništa loše u tome". 

 

Pročitajte više