Prlja iz Liverpoola nakon problema s grlom: Razbolio sam se i to je najveća anegdota

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell

PRLJA nam se javio pred finale Eurosonga koje će se održati sutra u Liverpoolu. Pjevač je posljednjih dana imao probleme s grlom, a sada je, čini se, sve ok.

"Dobro sam. Pripremam se za sutra. Dobio sam jako puno savjeta i recepata i osjećam podršku od svih vas. Naravno da mi je pomogao savjet jedne pjevačice kao što je Josipa Lisac. Pa to treba poslušati. Čuvajmo se, držimo se, sve će biti super sutra", kaže pjevač koji je odgodio nekolicinu obaveza jučer zbog problema s glasom.

Pitali smo ga kakav je osjećaj skinuti se u gaće pred milijunima ljudi.

"Odličan je. Preporučio bih svakome", kaže.

"Super je osjećaj biti u finalu, iako nam to nije bio prioritet. Obavili smo to i pao nam je teret s duše. Osjećaj je odličan zaista", dodaje Prlja.

"Ne razumijem ni ja puno stvari pa sam tu"

Na pitanje što misli o onima koji ne razumiju njihov umjetnički izraz kaže da je to sasvim u redu.

"Ne razumijem ni ja puno toga pa sam tu. Oni koji ne razumiju imaju pravo na to", kaže Prlja.

O konkurenciji misli sve najljepše.

"Svi su nam dragi. Lijepo je to sve, kvalitetno. Ekipa je od svuda. Za neke mi je žao što su ispali, ali takva su pravila. S nekima smo ostvarili prijateljske veze, s nekima manje. Pjesme su tu negdje. Finac je atraktivan, pa onda i klasični favoriti Talijani, Francuzi, Skandinavci... I Balkan je ove godine fino oprao, svi smo u finalu. To je super osjećaj", kaže Prlja.

Pitali smo ga za anegdote iz Liverpoola.

"Najveća je anegdota što sam se razbolio. Jako toplu podršku imamo i super smo primljeni od publike i medija, kao i od organizatora. To je nezaboravno", ističe.

"Uvijek je ovdje smiješno što moraš gledati prvo desno pa lijevo kad prelaziš cestu. Ali, oprez je majka mudrosti", kaže.

Pročitajte više