Probajte i oduševite se – Novi Dyson V11 Absolute Extra Pro™

Foto: Press

Izmjenjiva baterija – do 120 min rada

DYSONOVA najveća baterija ima 7 većih ćelija velikog kapaciteta s nikal-kobalt-aluminium katodama koje omogućavaju jaču usisnu snagu. Dyson V11 Absolute Extra ProTM bežični usisavač sada dolazi s dvije izmjenjive baterije koje produžuju vrijeme rada uređaja na do 120 minuta u Eco načinu rada, dok je snažan usis koji ne slabi garantiran. To znači da, s dvije baterije, bez problema možete usisati površinu do 250m2.

High Torque četka sa sustavom senzora dinamičkog opterećenja (DLS)

DLS sustav, jedinstven za High Torque četku, inteligentno prepoznaje otpor četke i automatski komunicira s motorom i mikroprocesorom baterije kako bi prilagodio usisnu snagu između tepiha i tvrdih podova. To omogućava dubinsko čišćenje tepiha i produžuje vrijeme rada na tvrdim podovima. 

High Torque četka ima čvrste najlonske niti koje prodiru duboko u tepih kako bi uklonili tvrdokornu prljavštinu i antistatične karbonske niti koje sakupljaju prašinu s tvrdih podova i iz pukotina. Ugrađeni digitalni motor vrti četku do 60 puta u sekundi. 

Napredna filtracija

Izloženost prašini i alergenima može utjecati na kvalitetu života. Potpuno zatvoreni sustav filtracije usisavača sakuplja 99,97% čestica veličine 0,3 mikrona izbacujući čišći zrak. 14 ciklona generiraju silu veću od 79,000g za sakupljanje mikrsokopski sitnih čestica kao što su pelud, bakterije i grinje – u spremnik. 
 
 Testirano prema EN 60312-1 5.11, u Boost načinu rada


Dysonov najsnažniji digitalni motor

Motor u jezgri uređaja je Dyson Hyperdymium motor, koji se okreće 125,000 okretaja u minuti. Ima trostruki difuzor za optimizaciju ravnoteže snage i performansi uz smanjenje turbulencije i buke. Povećana učinkovitost motora stvara 20% snažnije usisavanje od prethodnika.
 U usporedbi s Dyson V10TM usisavačem

Karakteristike

Dvije izmjenjive baterije produžuju trajanje rada uređaja do 120 minuta uz garanciju da usisna snaga ne slabi. Tri mikroprocesora na Dyson V11 Absolute Extra Pro™ bežičnom usisavaču prate performance do  8,000 puta u sekundi. Mikroprocesori se nalaze u DLS-u (Senzor dinamičkog opterećenja) unutar High Torque četke; unutar Dyson Hyperdymium motora; i izvan baterije. Ovo znači da se usisavanje automatski prilagođava različitim vrstama podova, a vlasnik može vidjeti koliko mu vremena za usisavanje još preostaje.

LCD zaslon inteligentno izvještava u stvarnom vremenu

 Ugrađeni zaslon prikazuje trenutne performanse,  uključujući odabrani način rada i preostalo vrijeme rada, dajući vam veću kontrolu nad čišćenjem. 

Zaslon također podsjeća kada je vrijeme za čišćenje filtera te obavještava ako je došlo do začepljenja i kako ih očistiti. Zahvaljujući senzorskim magnetima ugrađenima u sklop filtra zaslon može obavijestiti korisnika kada filter nije pravilno postavljen.

Oprema

Novi Dyson V11 Absolute Extra pro bežični usisavač dolazi s dvije baterije i dva stalka. Zidni stalak i podni stalak, te sa sljedećim nastavcima: High Torque četka, Soft roller četka, kombinirani nastavak, mini motorizirana četka, nastavak za kuteve, mekana četka za prašinu, gruba četka. U kutiji se nalazi i držač za nastavke koji se postavlja na cijev usisavača te punjač.

Jednostavno se pretvara u ručni usisavač i čisti svugdje – od poda, namještaja i automobila do stropa.

Dostupnost

Ovlašteni distributer: Tehno Mag d.o.o. Slavonska avenija 53, Zagreb

Dostupan je na webu i kod ovlaštenih partnera
 

Pročitajte više