"Probudila sam se s lisicama": Manekenka skoro završila u seks roblju, otela je skupina "Crna smrt"

Foto: Instagram

BRITANSKA manekenka Chloe Ayling mislila je da ima zakazano snimanje u Milanu, no kada je došla u napuštenu trgovinu kod milanskog željezničkog kolodvora, dogodio joj se scenarij iz noćne more.

"S leđa mi je prišla osoba koja je nosila crne rukavice, stavila mi ruke na vrat i na usta da ne vrištim. Druga osoba s crnom fantomkom mi je ubrizgala neku injekciju u ruku i onesvijestila sam se. Kad sam se probudila, na sebi sam imala ružičasti bodi i čarape. Na rukama i nogama sam imala lisice, a na ustima ljepljivu traku. Nisam se mogla kretati jer sam bila u torbi, a zrak sam dobivala samo kroz malu rupicu", rekla je u policiji, piše Daily Mail.

Grupa koja ju je otela zove se Crna smrt, a navodno su je planirali prodati u seksualno roblje putem dark weba za 300 tisuća eura. Obitelj ove 20-godišnje majke jednog sina mislila je da je više nikad neće vidjeti, piše Daily Mirror.

No, kada je njezin otmičar, Poljak Lukasz Pawel Herba, otkrio da je riječ o majci, zaustavio je dražbu na dark webu i pokušao tražiti otkupninu od 50 tisuća eura za njezino puštanje. To mu nije uspjelo, a uhićen je kada ju je ostavljao kod britanskog konzulata u Milanu. 

Policija je na internetu otkrila njezine uznemirujuće fotografije uz oglas u kojem se opisuje njezina dob, porijeklo i izgled.

Pročitajte više