Probudio se nakon nesreće i mislio da je 1993., a zatim ponovno zaprosio svoju ženu

Foto: Facebook

BRAČNI par Andrew (58) i Kristy (54) Mackenzie iz Virginije u lipnju su se vraćali s jedne obiteljske proslave kad je na njihov motor naletio auto i oboje su završili u bolnici. Kad se Andrew probudio, počela je prava noćna mora, kako su je opisali za magazin People. Andrew je bio uvjeren da je 1993. godina.

Nesreća koja im je promijenila život

Udarac automobila odbacio ih je 18 metara dalje, a oboje su zadobili teške ozljede. Andrew je doživio potres mozga, slomio je dva kralješka, lijevu kost zdjelice, lijevu lopaticu, pet rebara i nos.

Kristy je imala blagi potres mozga, slomila je kuk, sedam rebara i lijevu lopaticu te joj je ozlijeđeno rame. Čim se probudila, sve što je htjela je vidjeti svog muža te je uspjela nagovoriti osoblje da bude blizu njega.

29 izgubljenih godina

Kad ga je medicinska sestra upitala koja je godina, Andrew je uvjereno odgovorio da je 1993. "Znao je tko sam, ali vidjela sam da gleda kroz mene", ispričala je Kristy koja je već 37 godina u braku.

"Kažem vam, to je bio najstrašniji dan mog života. Nisam znala kako da ga vratim", rekla je, dodajući kako čak ni liječnici nisu bili sigurni je li njegovo sjećanje na posljednjih 29 godina zauvijek izbrisano. 

My soulmate❤️

Posted by Kristy Riggleman Mackenzie on Sunday, 14 February 2021

U tim najtežim trenucima Kristy nije mogla ni slutiti da će se njezin muž ne samo potpuno oporaviti već ju i ponovno zaprositi.

Čudo u bolnici

Kristy je uspjela nagovoriti osoblje da ju premjesti u sobu u kojoj je njezin suprug. Nakon toga dogodilo se čudo. Njegovo se pamćenje počelo vraćati. Kristy je ispričala kako joj je samo jedna misao padala na pamet dok je ležala u bolničkom krevetu, još nesvjesna suprugovog alarmantnog stanja.

"Sve o čemu sam mislila je: 'Želim se ponovno udati za ovog čovjeka'", ispričala je. A čim je bio u stanju, njezin suprug učinio je upravo to – ponovno ju zaprosio.

"Nikada ne bih uspio bez nje"

Par je proveo ukupno 11 dana u bolnici te 11 dana na rehabilitaciji. Prvi put kad su mogli samostalno hodati Andrew ju je odveo na plažu i ponovno zaprosio. Samo dva mjeseca nakon nesreće bračni par je obnovio zavjete pred svojom djecom i unucima.

"Nikada ne bih uspio bez nje", rekao je Andrew, dok je njegova supruga dodala: "Mislim da nas ništa ne može zaustaviti. Čak ni auto koji se zabio u nas nije zaustavio našu ljubav."

Pročitajte više