Procurila snimka sa snimanja showa Jamesa Cordena s Bieberom i šokirala fanove

Screenshot: Twitter

OBOŽAVATELJI popularne emisije Carpool Karaoke Jamesa Cordena bili su ogorčeni kad su shvatili da voditelj uopće ne vozi nakon što se jučer na Twitteru pojavila snimka sa snimanja showa u Los Angelesu u srijedu.

Corden i Justin Bieber snimali su Carpool Karaoke za novo izdanje The Late Late Showa, a video sa snimanja mnoge je iznenadio. Naime, Corden je bio za volanom u svom crnom Range Roveru - a vukao ga je kamion.

"Vidio sam Jamesa Cordena i Justina Biebera kako snimaju Carpool Karaoke i zbog toga imam probleme s povjerenjem - on uopće ne vozi!" napisao je korisnik Twittera Zoli Honig uz snimku koja je od jučer navečer kad je objavljena pregledana već gotovo 12 milijuna puta.

Neki obožavatelji na društvenim mrežama bili su razočarani jer misle da Corden vara svoje gledatelje. Drugima je laknulo pa su pisali kako su sretni jer voditelj na prvo mjesto stavlja sigurnost svoje ekipe.

Bilo je i onih koji su znali ili pretpostavljali kako Corden snima svoju emisiju. "Tko je uopće mislio da James vozi čitavo vrijeme dok govori i pjeva?" jedna je od reakcija. Neki su se i šalili kako su čitavo vrijeme poštovali Cordena jer se mogao koncentrirati na vožnju i pjevanje u isto vrijeme. "No sad se osjećam izdano. Čak i Amigosi, Mariah Carey, Michelle Obama i ostali su bili laž."

The Late Late Show oglasio se nakon brojnih reakcija na internetu. "James uvijek vozi tijekom Carpool Karaokea", priopćili su. "No u rijetkim prilikama kad postoji kaskaderska komponenta i producenti misle da je nesigurno voziti, koristimo pomoć opreme."

Pročitajte više