Procurile 18+ fotke koje je Emily Ratajkowski slala nepoznatom muškarcu

Foto: Instagram

HAKERI su provalili u iCloud Emily Ratajkowski i domogli se njenih privatnih golišavih fotografija.

Link na više od 200 fotografija, na kojima je prsata brineta uglavnom potpuno gola, poslane su Helen Wood, prostitutki koja se proslavila susretima s Wayneom Rooneyem, a koja danas piše kolumnu za Daily Star.

"Prošlog tjedna razmišljala sam o životu, kad mi je stigla privatna poruka na Twitteru. Nemam pojma tko je taj tip, ali zavirila sam iz znatiželje. Ispostavilo se da je to link na fotke s iClouda Emily Ratajkowski. Taj klaun mi je poslao poruku i pitao me hoću li ih ubaciti u svoju kolumnu. Neka bude jasno, to nisu bile fotke napaljene zvijezde koja je pokazivala intimu tražeći seks sa strancima na Skypeu. To su bile privatne stvari, koje je razmjenjivalo dvoje ljudi", napisala je Helen.

Eksplicitno je pojasnila da neće objaviti fotke i kritizirala muškarca koji joj ih je poslao.

Emily se već jednom našla na udaru hakera, koji su njene gole fotke objavili na porno stranicama. U prosincu prošle godine fotograf Jonathan Leder objavio je njene gole fotke s jednog snimanja bez njenog pristanka. Fotke su nastale u svibnju 2012., a prenijeli su ih brojni mediji.

"Nisam htjela javno o fotkama Jonathana Ledera da mu ne dajem publicitet, no sad mi je dosta. Te fotke su objavljenje bez mog pristanka, a upravo to je protiv svega za što se borim, da žene same odlučuju kad i kako žele pokazati svoju seksualnost i tijela", poručila je. 

Pročitajte više