Procurile eksplicitne fotografije Oscarom nagrađenog scenarista filma "Milk"

OVOGODIŠNJI dobitnik Oscara za najbolji scenarij za film "Milk", Dustin Lance Black, žrtva je gay osvete. Naime, eksplicitne fotografije 34-godišnjeg scenarista procurile su na internet. Fotografije koje pokazuju Dustina u spolnom odnosu sa drugim muškarcem netko je prodao jednoj internetskoj stranici, a motiv toga je najvjerojatnije osveta.

Dustin Lance je često preispitivao svoju seksualnu orijentaciju

Na jednoj od njih jasno se vidi kako oscarovac oralno zadovoljava svog partnera. Fotografije su snimljene prije nešto manje od tri godine kada scenarist i nije baš bio toliko poznat široj javnosti. Kako Dustinov film, koji je nagrađen s dva Oscara ove godine, zapravo govori o prvom gay političaru u Kaliforniji, ovaj skandala dobio je na dubini.

Naime, scenarist je imamo problema s priznavanje svoje seksualne orijentacije. Ni sam nije znao koji ga spol više privlači. U dobi od 7 godina primijetio je da ga privlače muškarci, ali kako je odrastao u okruženju gdje to nije nikako prihvatljivo Dustin se često preispitivao. Međutim, slike pokazuju što je na kraju ipak odabrao.

S.C.
Foto: Perez Hilton, JLP

Pročitajte više