Procurile fotke: Britney Spears u klinču s desetak polugolih muškaraca

Foto: Twitter

NAKON što je pop princeza Britney Spears na Twitteru objavila fotografiju na kojoj je u klinču s desetak polugolih muškaraca, mnogi su se zapitali što se to s njom ponovno događa.

Nije trebalo dugo čekati da sama Britney otkrije da snima spot za svoj novi ljetni hit Make me (oooh), koji bi trebao izaći početkom srpnja. Na snimanju ju je zatekla ekipa E! magazina, koja je otkrila da je pjesma nastala u suradnji s reperom G-Easyjem, čiji je album prvijenac osvojio treće mjesto na Billboardovoj top ljestvici.

Prema Britneyinim riječima, novi album neće biti pop album, već jako "chill" i alternativan, što god to značilo u njenom slučaju. Dodala je da je na njemu radila godinu i pola te da ga smatra svojom bebom.

Spot za pjesmu režira slavni fotograf i redatelj David LaChappelle, koji je s Britney sad već davne 1998. godine odradio jedno od najpoznatijih snimanja za magazin Rolling Stone, a čini se da i ovog puta igra na kartu kontroverze. Osim golišavih plesača, u spotu će dosta kože pokazati i sama pop zvijezda.

Njen novi album trebao bi izaći u rujnu. 

Pročitajte više