Procurile fotke milijunaša i njegove žene, vlasnice sex shopa, pored gomile ubijenih životinja

Foto: Twitter

ARGENTINSKI milijunaš i njegova žena manekenka izazvali su bijes javnosti nakon što su na internetu osvanule fotografije na kojima poziraju pored niza ubijenih životinja.

Četrdesetogodišnji biznismen Matias Garfunkel i njegova devet godina mlađa žena, ljubiteljica tenisa Victoria Vannucci našli su se u središtu skandala nakon što je nepoznata osoba na Twitteru objavila fotke na kojima ponosno poziraju pored ubijenih divljih životinja.

Na profilu "Mucamas de Garfunkel" (Garfunkelove sluškinje), na kojem se nalazi i nekoliko njihovih porno fotki, netko je nedavno objavio fotke nastale 2011. godine, na kojima oni poziraju s osmijehom na licu. Na jednoj fotki Garfunkel pozira s cigarom u ustima i puškom na ramenu, a njegova supruga, manekenka i vlasnica seks shopova, u desnoj ruci drži pištolj i smješka se.

Na drugoj ga ona ljubi, dok on drži nogu na ubijenom krokodilu. Među nesretnim životinjama koje su dobile "čast" su nosorog, nilski konj i tigar.

"Osjećam se užasno kad vidim ljude koji se smješkaju pored životinja koje su ubili", komentirala je voditeljica Lourdes Sanchez.

"Puno novca i malo mozga, ubijaju životinje na safariju iz zabave", komentirao je njen kolega Claudio Rigoli.

Bogataški par odbio je komentirati fotografije, no podnijeli su dvije prijave policiji. Prva je protiv njegovih zaposlenika koje je optužio da su mu ukrali fotke i objavili ih, a potom i svog rođaka za kojeg tvrdi da je haker.

Garfunkel trenutno živi u SAD-u, a u svojoj zemlji poznat je kao kontroverzni biznismen blizak bivšoj predsjednici Cristini Fernandez de Kirchner, a lani se njegovo ime spominjalo u kontekstu Panama Papersa. 

Pročitajte više