Procurile Trumpove slike bez šminke, ljudi šokirani: "Izgleda kao Darth Vader"

Foto: Profimedia

BIVŠI američki predsjednik Donald Trump viđen je na turniru LIV Golf u jednom od rijetkih pojavljivanja bez šminke, a korisnici društvenih mreža ostali su šokirani njegovim licem.

Trump je zaigrao golf na turniru koji se održava u Bedminsteru u New Jerseyju i koji podržava Saudijska Arabija. Uz Trumpa, na turniru su se pojavile i druge slavne osobe poput njegovog sina Erica, profesionalnog igrača golfa Dustina Johnsona i Caitlyn Jenner.

Bivši predsjednik se pojavio u bijeloj polo majici, crnim hlačama i šilterici MAGA, a mnogi su primijetili da izgleda prirodnije nego inače. S lica bivšeg predsjednika nestali su prepoznatljiv narančasti sjaj i svijetli podočnjaci. Umjesto toga, boja kože lica mu je odgovarala onoj na vratu, a bore su bile izraženije. Njegov izgled potaknuo je brojne korisnike Twittera na mnogobrojne šaljive dosjetke.

"Trump bez šminke izgleda kao potpuno druga osoba. Maknite kapu MAGA i ne bih ga prepoznao", napisao je jedan korisnik na Twitteru. "Izgleda kao da je pio iz pogrešnog grala", dodao je drugi.

"Izgleda kao Darth Vader kada skine masku", napisao je jedan korisnik. "Iako to ne odobravam, razumijem zašto koristi sprej za tamnjenje", kazao je drugi. "Izgleda jako dobro. Zdrav, svjež, zategnut, živahan, pun života. Prepun briljantnih uvida", našalio se treći. 

Turnir LIV Golf koji se održava u Bedminsteru je turnir s 54 rupe, a pobjednik kući odnosi četiri milijuna dolara. Na turniru sudjeluje 12 ekipa i 48 igrača golfa.

Pročitajte više