Procurili dokumenti: Joe Jonas i Sophie Turner postigli su dogovor oko skrbništva

Foto: Instagram

POČETKOM rujna objavljeno je da se pjevač Joe Jonas i zvijezda Igre prijestolja Sophie Turner razvode nakon četiri godine braka. Nakon što je Jonas predao zahtjev za razvodom, uslijedile su dramatične javne prepirke bivših supružnika. No čini se kako su se sada uspjeli dogovoriti barem oko nekih stvari.

Postigli dogovor u vezi skrbništva

Page Six došao je do sudskih dokumenata koji navode da će par uskoro doći do rješenja svih pitanja među njima. Također, postignut je dogovor o privremenom skrbništvu nad kćerima, trogodišnjom Willom i jednogodišnjom Delphine.

Kćeri ostaju s majkom od 9. do 21. listopada. Glumici je dopušteno da putuje s njima po SAD-u i Velikoj Britaniji kad god i kako god želi unutar tog vremenskog okvira. Zatim će Turner Jonasu predati djevojčice 21. listopada i ostat će kod njega do 2. studenog. Sve do 7. siječnja par će nastaviti jedno drugome predavati djecu. Kćeri će Dan zahvalnosti provesti s ocem, a Božić s majkom. 

Žele sve riješiti bez drame

Bivši supružnici puna tri dana su pokušavali ispregovarati detalje razvoda kako nitko od njih ne bi bio zakinut. Izvor za Page Six rekao je da je pjevač posvećen pronalaženju rješenja sa Sophie za dobrobit života njihovih kćeri.

"Joe je predan tome da posredovanje sa Sophie funkcionira i ne želi se svađati - sve dok mogu postići pošten dogovor oko djece", rekao je izvor.

Pročitajte više