Procurile sočne priče o braku Trumpovih: "Prije njih tako su živjeli samo Kennedyjevi"

Foto: Guliver Image/Getty Images

NAKON što je Michael Wolff u novoj knjizi Vatra i bijes: U Bijeloj kući Donalda Trumpa napisao da je Melania Trump plakala tijekom noći u kojoj je njen muž dobio izbore, njena glasnogovornica energično je demantirala te navode.

"Melania je bila u suzama, ali ne radosnicama", napisao je Wolff i dodao da je Donald "izgledao kao da je vidio duha".

Naime, prema Wolffovoj teoriji, Trumpova pobjeda zapravo bi bio gubitak na izborima.

"Nakon što bi izgubio, postao bi još slavniji, a ljudi bi ga žalili kao žrtvu pokvarene Hillary", napisao je Wolff.

Ivanka i Jared Kushner postali bi međunarodne zvijezde nakon kampanje, a vođa njegove kampanje bio bi de facto čelnik desničara iz Tea Partyja. Njegova glasnogovornica Kellyanne Conway bila bi zvijezda svih dnevnika.

"Melania, koju je muž uvjerio da nema šanse da postane predsjednik, vratila bi se svom životu", tvrdi Wolff.

"Ova knjiga će se očito prodavati na policama sa šundom. Melania ne samo da je podržala želju svog supruga da uđe u predsjedničku utrku nego ga je potaknula na to. Bila je sigurna da će pobijediti i bila je sretna kad je pobijedio", tvrdi Melanijina glasnogovornica Stephanie Grisham.

"Knjiga je prepuna lažnih i netočnih navoda osoba koje nemaju nikakav pristup ili utjecaj na Bijelu kuću. Može je se jedino opisati kao lažnu tabloidnu fikciju s očajničkim pokušajima da bude relevantna", stoji u službenoj reakciji Bijele kuće na knjigu koja će biti objavljena 9. siječnja.

U knjizi se spominje da se Melania tek kasnije preselila iz New Yorka u Washington te insinuira da ona i Trump spavaju u odvojenim sobama, što se u Bijeloj kući nije dogodilo od Johna i Jackie Kennedy. Trump je prema Wolffovim navodima čak tražio ključ za svoju sobu, što se nije svidjelo tajnoj službi.

Wolff je Ivanku Trump okarakterizirao kao ženu koja silno želi postati prvom američkom predsjednicom.

"Jared i Ivanka odlučili su preuzeti pozicije u Zapadnom krilu, a odlučili su i da će, ako bude prilike u budućnosti, Ivanka biti ta koja će se kandidirati za predsjednicu."

Ivanka, prema knjizi, oca drži na udaljenosti, a čak se navodno i ona sprda s njegovom frizurom.

"Prijateljima je pričala da se Trump podvrgao kirurškom smanjivanju vlasišta, koje je napravljeno tako da mu se kosa sa strane i sprijeda sastane na sredini. Frizuru učvršćuje lakom, a boja koju koristi, pod nazivom Just for men, postaje tamnija ako je se dulje drži na kosi, no Trumpova nestrpljivost rezultirala je time da mu je kosa postala narančasto-plava", piše Wolff.

Navodno se Trump boji da će ga netko otrovati pa najradije jede u McDonald'su, gdje nitko ne zna kad će se pojaviti niti postoji šansa da mu podmetnu otrov. Nitko od zaposlenika Bijele kuće ne smije dirati njegovu četkicu za zube i ostale osobne stvari, zbog njegovog straha od zaraze", piše Wolff. 

Pročitajte više