Procurio cjenik Tijane Ajfon: "Stalnim mušterijama daje popust"

Foto: Instagram

NAKON što je uhićena u pokušaju ilegalnog prelaska Drine u čamcu s još tri djevojke vodeći ih na orgije, u srpskim medijima procurio je cjenik starlete Tijane Ajfon.

Srbi pišu da se u slučaju Tijane Ajfon može govoriti o turbo prostituciji. Za razliku od elitne prostitucije u kojoj se obrću mnogo veće svote novca, ali i u kojoj je i diskrecija mnogo veća, turbo prostitucija podrazumijeva balkansku kombinaciju starleta i zvjezdica "u pokušaju", eksponiranih po tabloidima i reality TV sadržajima, s mušterijama u vidu "novih" bogataša i likova s one strane zakona, pišu.

Tijana Ajfon usluge naplaćuje po formiranom cjeniku, a za stalne mušterije navodno daje i popust - Ajfon tako za dan zaradi 700 eura, a za jednu noć oko 500, saznaje Blic. To je navodno osnovni cjenik koji se mijenja ovisno o tome je li posao izvan granica Srbije, sudjeluje li u njemu više djevojaka i muškaraca, jesu li u pitanju stalne mušterije te koliko su "zahtjevne".

"Na primjer, kada radi u Crnoj Gori sedam dana, onda naplati 2250 eura za cijeli tjedan, ali zahtijeva smještaj i transport na višem nivou, kao i sitne poklone i večere tijekom boravka. Od poklona prihvaća sve: od zlata i skupih torbi, preko cipela, do telefona", tvrdi izvor za Blic.

Izvor objašnjava da je Tijana Ajfon "galantna" prema stalnim mušterijama, ali i da se istovremeno "ugrađuje" u tarife drugih djevojaka koje dobivaju posao na njenu preporuku.

"Stalnim mušterijama u Beogradu često da popust, nekada i prepolovi cijenu, ali kada organizira druge djevojke, zna se ugraditi u njihovu tarifu, a svoju tada povećava zbog grupnih odnosa. U torbi nosi seksualna pomagala, a te dodatne igrice naplati i duplo, čak i do 1000 eura za noć ako su mušterije maštovitije", tvrdi anonimni izvor srpskog lista.

Podsjećamo, policija u Bosni i Hercegovini uhitila je 16 osoba u raciji provedenoj u okolici Bijeljine, a pritom je zaplijenjeno najmanje deset pištolja i kokain. Osim 16 uhićenih, još 19 osoba je privedeno.

Policijska uprava iz Bijeljine potvrdila je kako su njeni pripadnici proveli raciju u jednoj vikendici u okolici tog grada u sjeveroistočnoj Bosni. Operacija je izvedena u suradnji s policijama Srbije i Slovenije.

Potvrđeno je kako je u pitanju Tijana Maksimović (28) iz Rume u Srbiji, koja se na estradi predstavlja imenom "Tijana Ajfon".

Policija ih sumnjiči za kaznena djela nedozvoljene proizvodnje i prometa opojnih droga, nedozvoljene proizvodnje i prometa oružja i prostituciju.

U akciji je uhićen i slovenski nogometni sudac Slavko Vinčić. Slovenski mediji pišu da on nije bio organizator zabave na koju je upala policija, već samo gost. Nakon uhićenja je pušten na slobodu.

Pročitajte više