Procurio sadržaj poruka i fotki koje je vlasnik Amazona slao ljubavnici

Foto: Guliver Image/Getty Images

JEFF Bezos je potpuno izgubio glavu za Lauren Sanchez, pišu američki mediji. Najbogatiji čovjek svijeta razvodi se od MacKenzie Bezos nakon 25 godina braka, a njihov razlaz je jedna od top tema svih medija u svijetu. Bezos će razvodom izgubiti pola svog bogatstva, ali mu to očito nije previše važno.

U javnost su isplivali novi detalji veze Bezosa i zgodne voditeljice Lauren. Bezos je fatalnoj crnki slao seksi fotke i vruće poruke, a romansa je počela prošle jeseni. Najbogatiji čovjek svijeta ljubavnici je poslao nekoliko nagih i nekoliko fotki bez majice, a novnari su se dokopali i poruka iz kojih je očito da je potpuno lud za Lauren.

Embed from Getty Images

"Znaš što, volio bih se večeras malo napiti s tobom. Ne pretjerati, samo malo. Da razgovaramo i planiramo. Da te slušam i smijem se... DOSLOVNO ŽELIM BITI S TOBOM! Da zaspem s tobom, probudim se ujutro s tobom. Da čitamo novine i pijemo kavu zajedno", napisao je Bezos.

Navodno je i Lauren u sedmom nebu zbog romanse s vlasnikom Amazona. Neki izvori tvrde da su se Jeff i njegova supruga MacKenzie razišli još prošle godine te da je pred njima samo formalni razvod.

Podsjetimo, Jeff Bezos sa suprugom nije potpisao predbračnim ugovorom i razvodom će joj morati dati gotovo 500 milijardi kuna.

Pročitajte više