Prodaje se jedno od najskupljih imanja u Hrvatskoj. Vlasnik je Tomislav Horvatinčić

Foto: Eurovilla/Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Na stranicama Agencije za nekretnine Eurovilla pojavio se oglas za prodaju Vile Brdo, koja se nalazi u Samoboru na velebnom imanju u vlasništvu Tomislava Horvatinčića.

Cijena vile u oglasu nije navedena, no poznato je da se radi o jednoj od najskupljih nekretnina u Hrvatskoj.

Imanje ima 27.731 četvorni metar građevinskog zemljišta, a sadržava veliku garažu, golf-teren, prostrani bazen, vinski podrum, pčelinjak, peradarsku farmu i malo jezero.

Kako piše u oglasu, cijelo imanje opremljeno je zaštitom protiv provala ili ometanja privatnosti, od portira u kućici na ulazu do sigurnosnih kamera, alarma, svjetlosnog nadzora i elektronskog sustava dojave povezanog s policijskom postajom u Samoboru i zaštitarskom službom.

U donjem dijelu parcele gospodarska je zgrada u kojoj su smješteni strojevi i alati potrebni za obradu i njegovanje vrtova, voćnjaka, vinograda, travnjaka i cvjetnjaka, od traktora i kosilice do stroja za čišćenje snijega. O izgledu cijelog imanja brine se stručno osposobljeno osoblje kojem je osiguran smještaj na katu zgrade površine oko 500 četvornih metara.

Središnji, najuzvišeniji dio prostranog imanja zauzima glavna kuća, čije su prostorije luksuzno uređene. U kući se nalaze velika soba, prostrana kupaonica i dizajnirani garderobni ormari izrađeni po mjeri te profesionalno opremljena kuhinja.

Cijeli oglas možete pogledati OVDJE.

Pročitajte više