Prodaje se kuća poznata iz serije Puna kuća. Pogledajte kako izgleda unutrašnjost

Foto: Shutterstock

JEDNA od poznatih Painted Ladies u San Franciscu prodaje se za 3.55 milijuna dolara, piše Insider. Kuća, koja se nalazi u Ulici Steiner 714, jedna je od sedam kuća u viktorijanskom stilu koje čine slikoviti blok, poznat i kao Postcard Row, preko puta Alamo Square Parka u zapadnom dijelu grada.

Ulica s ovim obiteljskim kućama postala je iznimno popularno turističko odredište, a kuće zasigurno mnogi pamte po uvodnoj špici Pune kuće. Zanimljivo je da ni jedna od tih kuća zapravo nije bila mjesto gdje je stanovala obitelj Tanner. Kuća s crvenim vratima iz popularne serije nalazi se nekoliko blokova dalje.

Kuću koja je trenutno stavljena na prodaju je prije dvije godine kupila Leah Culver, koja je imala planove za renoviranje interijera. No kuću je ponovno stavila na prodaju zbog "nedovoljno vremena da se domu pokloni zaslužena pažnja".

"Voljela bih da kuća dobije novog vlasnika koji brine koliko i ja (ili više!) o ovom posebnom domu. Zato je stavljam na prodaju po istoj cijeni po kojoj sam je kupila", poručila je.

Pogledajte kako izgleda unutrašnjost kuće.

Pročitajte više