Prodala je nevinost za 1,2 milijuna eura, sad je otkrila na što će ih potrošiti

Screenshot: Press

EKATERINA, 19-godišnja djevojka koja je navodno prodala svoju nevinost za 1,2 milijuna eura preko zloglasne internetske stranice Cinderella Escorts, progovorila je o razlozima zašto je to napravila.

Na stranici se pojavila pod imenom Katya, a podrijetlom je iz sjeveroistočne Ukrajine, iako trenutno živi u Sjedinjenim Državama. Da je djevica potvrdio je i liječnik, a za nevinost je tražila najmanje 100.000 eura.

Ovog tjedna objavljeno je da je njenu nevinost kupio biznismen iz Münchena. Druga najveća ponuda iznosila je milijun eura, a došla je od njujorškog odvjetnika. Pjevač iz Tokija nudio je 800.000 eura. Imena ponuđača i detalji o njima ostat će tajna.

Novac koji će dobiti Ekaterina planira potrošiti na "putovanja, luksuz i život". Muškarac koji je kupio njenu nevinost izjavio je da je spreman oženiti je i financijsku podupirati s 8500 eura mjesečno.

Kako bi uopće ponudile svoju nevinost na prodaju, djevojke moraju liječničkom prodajom dokazati da su djevice. Kako bi muškarci sudjelovali u aukciji, moraju dokazati da imaju na računu barem 10 milijuna eura. Svi koji se žele nadmetati za određenu djevojku moraju položiti deset posto minimalnog iznosa kao akontaciju.

Pročitajte više