Producent o dječjoj zvijezdi: "Osim Charlieja Sheena, zlostavljao ga je i Michael Jackson"

Foto: 123rf/Splash

NAKON optužbi da je slavni glumac Charlie Sheen silovao tada trinaestogodišnjeg glumca Coreyja Haima, u javnost je isplivalo još jedno ime koje se veže za zlostavljanje nesretnog glumca.

Producent Ed Meyer tvrdi da mu je Corey povjerio da ga je bio napao popularni pjevač Michael Jackson.

"Corey mi je rekao da ima problema s Charliejem Sheenom i Michaelom Jacksonom te da su ga napali njih dvojica i još neki ljudi. Nisam ga pitao koji su to drugi bili. Također mi je rekao da ga je Charlie Sheen navukao na droge. Pričao je o njemu kao da je neki svodnik", prenosi njegove riječi Radar Online.

Teške optužbe: Charlie Sheen silovao 13-godišnjeg glumca?

Iako, prema njemu, Corey nikad nije izravno rekao da se radi o seksualnom napadu, producent tvrdi da se iz konteksta to dalo zaključiti.

Haim je navodno te optužbe iznio pred kamerom tijekom snimanja showa "Dva Coreyja" koji je snimao s bliskim prijateljem Coreyjem Feldmanom, no te scene nikad nisu objavljene.

Optužbe na račun Charlieja Sheena u javnost je nedavno iznio Haimov prijatelj Dominick Brascia koji je tvrdio da se to dogodilo za vrijeme snimanja filma ''Lucas'' kad je Haim imao samo 13 godina. Sheen je te optužbe porekao.

Haimova majka je u intervjuu stala na Charliejevu stranu rekavši da je njezinog sina napastovao netko drugi, pri čemu je otkrila ime, ali su ga u emisiji prekrili zvučnim efektom.

Corey Haim preminuo je 2010. od posljedica predoziranja sa samo 37 godina.  

Pročitajte više