Profesionalnoj igračici Call of Dutyja zabranjeni turniri zbog slika u bikiniju?

Foto: Instagram

Profesionalna gejmerica Nadia Amine, koja tvrdi da je jedna od najboljih igračica Call of Dutyja na svijetu, kaže da je zbog objavljivanja slika u bikiniju stavljena na crnu listu na turnirima koje organizira proizvođač igrica Activision Blizzard.

"Na crnoj sam listi na turnirima Call of Duty zbog objavljivanja slika u bikiniju, a nikad u životu nisam objavila nijednu golu sliku. Ipak, dečki iz zajednice mogu objaviti svoje gole guzice na društvenim mrežama. Ggs", objavila je Amine na X-u.

23-godišnjakinja, koja je prikupila više od 1.2 milijuna pratitelja na Twitchu i 449.000 na YouTubeu, kaže da ju je kompanija za igre kaznila zbog objavljivanja slika u bikiniju na njezinom Passes profilu, platformi za sadržaj u stilu OnlyFansa.

Varala u igri?

"Stranica ne dopušta eksplicitan sadržaj za odrasle, golotinju ili pornografiju", piše na stranici Passes zajednice i u smjernicama za sadržaj. Njezine tvrdnje protiv diva igara ponovno su pokrenule stare optužbe protiv Amine o njezinom varanju dok je igrala hit videoigru.

Optužbe o njezinom varanju pojavile su se 2022. nakon što su korisnici i gledatelji njezinog sadržaja počeli tvrditi da je Amine koristila Aimbot - softver za varanje koji automatski zaključava mete u igrama pucačina umjesto da korisnik ručno pomiče miš tijekom igranja.

Pročitajte više