Progovorila bivša najbolja frendica Kardashianke: "Kanye je Kim isprao mozak"

Foto: Instagram

LARSA PIPPEN, bivša najbolja prijateljica Kim Kardashian, tvrdi da je Kanye West isprao mozak svojoj ženi, ali i ostatku obitelji.

Larsa tvrdi da nije napravila baš ništa što bi uzrokovalo svađu s Kim te da je Kanye okrenuo njenu bivšu prijateljicu protiv nje kad je blokirala njegov broj kako je više ne bi zvao svakog jutra.

"Kanye je doslovno isprao mozak cijeloj obitelji da svi misle... Ne znam ni sama što. Toliko priča o tome da sam ja ovakva i onakva, mislim da jednostavno nije vjerovao nikome tko je bio kraj Kim", uvjerena je Larsa.

Dodala je da ju je Kanye znao zvati u četiri, pet, šest sati ujutro, a ona mu se javljala.

"Slušala sam ga. Govorila sam mu da ga volim, da je najbolji, da će se stvari popraviti. Ja sam bila osoba koju je zvao kad nije bio sretan zbog X, Y, Z. I što se dogodilo? Možda se sve dogodilo jer sam ga blokirala, više nisam mogla razgovarati s njim. Nisam mogla, iscrpio me. Blokirala sam ga. Očito, to ga je uzrujalo. Tad je krenulo da sam ovakva i onakva. Svi su krenuli za njim. Ako se tako lako povodite, onda mi se je*e za vas", rekla je.

Dodala je da je bila povrijeđena, naročito jer smatra da nije ništa kriva.

"Bila sam im iskrena najbolja prijateljica", dodala je.

Istaknula je da shvaća da je Kim napravila ono što je mislila da je najbolje za njenu obitelj i odnos s mužem.

"Volim te, bile smo najbolje prijateljice, prošle smo skupa kroz sve. Nikad ne bih napravila išta što bi ugrozilo naš odnos, jer smo bile kao sestre, kao obitelj. No ako me moraš obrisati s društvenih mreža da ti doma bude bolje, u redu. Ako Kanye misli da je Kim bolje bez mene, onda neka bude bez mene. Sve je u redu, izgledam li kao da patim, kao da me boli? Dobro sam, preživjet ću. Je li me boljelo? Je. No imam li dovoljno ljubavi drugdje? Imam. Proći će i ovo", nastavila je.

Otkrila je i da je bila u vezi s Tristanom Thompsonom prije nego je započeo vezu s Khloe te da ga je ona upoznala s obitelji Kardashian.

"Ja sam se na neki način viđala s njim prije Khloe. Prije nego je ona ili bilo tko od njih znao da on postoji. Došao je zbog mene u Los Angeles, dovela sam ga na zabavu kod Kim. Ja sam ih upoznala. Tjedan dana ili deset dana kasnije počeo se viđati s Khloe. U redu je, briga me. Ja ne naganjam ono što nije za mene", rekla je.

Odbacila je tvrdnje da se nabacivala Travisu Scottu, optužujući ga da je to izmislio.

Pročitajte više