Prokletstvo Mije Farrow: Izgubila je troje djece, partner joj zaveo kćer, drugi je se odrekli...

Foto: Guliver/Cover Images

MNOGO prije no što je Angelina Jolie počela posvajati siročad iz različitih siromašnih zemalja, taj je trend započela Mia Farrow. Slavna glumica imala je četvero biološke djece sa bivšim suprugom Andreom Previnom, a činjenica da je i sama imala teško djetinjstvo nagnala ju je na posvajanje čak 10 mališana.

Danas 71-godišnja glumica odrasla je u obitelji sa sedmero braće i sestara, uz roditelje alkoholičare. U ranoj dobi preminula su joj dva brata, a treći je optužen za seksualno zlostavljanje dječaka. Kada je, godinama kasnije, krenula u posvajanje djece iz sirotišta zemalja trećeg svijeta, nije mogla ni sanjati da će se tragičan niz samo nastaviti.

Ovoga je tjedna svijet potreslo samoubojstvo njenog 27-godišnjeg posvojenog sina Thaddeusa, koji si je oduzeo život pucnjem u srce. Thaddeus je preživio dječju paralizu, no bio je nepokretan od struka na dolje i godinama se nosio s teškom dijagnozom. Njegovom smrću Mia je izgubila ukupno troje djece, od kojih je jedna kći preminula od posljedica HIV-a, a druga zbog problema sa srcem.

No i prije Thaddeusove smrti, mediji su naširoko pisali o "prokletstvu Mie Farrow". Od ukupno 14 djece, tek neki su i danas u dobrim odnosima s majkom. Sin Dylan tvrdio je da ga je slavni Woody Allen, njegov očuh, zlostavljao, a drugi sin Moses iste je optužbe iznio protiv vlastite majke.

Jedan od najvećih hollywoodskih skandala uključuje upravo posvojenu kći Woodyja Allena i Mije Farrow, Soon-Yi Previn, koja se 1997. godine udala za vlastitog očuha. Budući da Allen nikada nije službeno posvojio Soon-Yi, nije bilo zakonskih prepreka za brak. Skupa su posvojili dvije kćeri.

Pročitajte više