Promijenila sedam profilnih fotki, evo zbog koje su joj uletjela 43 bogataša

Foto: Facebook

MANEKENKA Hayley Leeanna godinama je upoznavala muškarce putem stranica za dejtanje, ali nikako nije uspijevala shvatiti što kod njih najbolje prolazi. Zato je odlučila isprobati nekoliko stilova na profilnim fotkama i vidjeti kakva će biti reakcija. 

"Provela sam šest mjeseci učeći kako male promjene na profilnim slikama i u opisu mogu značiti veliku razliku u tipu muškarca koji ćete privući. Primjerice, želite li seks, zvuči očito, ali morate pokazati da ste željni dobre zabave. Istaknite dekolte i izgledajte kao da ćete upravo prasnuti u smijeh", savjetuje. 

Dodaje da je uvijek mudro staviti fotke na kojima izgledate mlađe kako biste prikrili svoju pravu dob. 

"Ako želite bogataša, tu najbolje prolaze plavuše. Kad sam imala plavu kosu, privukla sam mnogo sponzora koji su me htjeli odvesti na večeru i vino prije nego što me odvuku u krevet", otkrila je Hayley. 

Najmanje uleta dobila je s fotkama na kojima nosi naočale i onima na kojima pozira bez trunke šminke. 

"Pokušala sam i s izgledom poslovne žene, ali su muškarci koji su mi se tada javljali bili jako dosadni", kaže. 

Evo kako su prošle ostale fotke. 

1. Prsata brineta - 87 ljudi 

"Ova fotka je dobila najviše pozornosti, ali većina muškaraca je bila zainteresirana samo za seks. Uglavnom su mi se javljali mlađi muškarci koji su htjeli razmjenjivati seksi slike."

2. Party plavuša - 43 osobe

"Javljali su mi se stariji muškarci s puno love. Našla sam se s dvojicom, a jedan me odveo na predivan vikend u hotelu s pet zvjezdica. Bio je u pedesetima, što je malo staro za mene, ali je svejedno bio odličan ljubavnik."

3. Sva svoja - 35 ljudi

"Pokazala sam se u najprirodnijem izdanju i otkrila cijelu figuru, ne samo grudi. Javilo mi se manje mladića nego na fotku s dekolteom, ali više ozbiljnijih muškaraca koji su htjeli pravu vezu."

4. Zečica iz teretane - 25 ljudi

"Javljali su mi se muškarci koji su htjeli da se družimo u teretani, što je bilo lijepo osvježenje."

5. Poslovna žena - osam ljudi

"Mislila sam da ću privući pametne i otmjene muškarce, ali zapravo su bili vrlo dosadni pa ovo nije baš uspjelo."

6. S naočalama - četiri osobe

"Odbacite naočale ako tražite partnera preko interneta jer vam se neće javiti baš puno ljudi. Ipak, ova četiri muškarca koja su me kontaktirala su se pokazala jako dragima. Nažalost, nisu imali baš puno love."

7. Bez šminke - nijedan ulet

"Na internetu vas nitko ne želi vidjeti u prirodnom izdanju pa se ipak malo sredite."

Pročitajte više