Pronađeno mrtvo tijelo u kući Mela Gibsona

U KALIFORNIJSKOM  Agoura Hillsu, u kući glumca i producenta Mela Gibsona, danas ujutro je pronađeno obješeno mrtvo tijelo nepoznatog muškarca. Steve Whitmore, glasnogovornik losanđeleskog šerifa, rekao je kako se radi o 48-godišnjem bijelcu koji je "radnik na jednoj od dvije konstrukcije koje su u izgradnji na području Sierra Creek prometnice". Mel Gibson nije bio kod kuće kada je tijelo pronađeno.

"Ne postoje dokazi kako je Mel imao išta s ovim slučajem"

Mrtvo tijelo je pronašao nadzornik koji je odmah nazvao šerifa u Malibuu kojem je prijavio smrt s upitnim uzrokom. Melov glasnogovornik je rekao kako glumac nije upućen u ikakve radove na tom području. Međutim, 52-godišnji glumac nedavno je s partnerima kupio veći dio zemljišta koji se nalazi na području Agoura Hillsa, stoga čudi da ne zna ništa o izgradnji prometnice na tom području, no glasnogovornik tvrdi kako "ne postoje nikakvi dokazi da je Mel Gibson imao išta s ovim slučajem".

Smrt radnika za sada se vodi kao samoubojstvo te će Odjel za umorstva provesti još jednu istragu kako bi bili sigurni da se radi o suicidu, a ne eventualnom umorstvu.

L.V.

Pročitajte više