Pronađi svoj savršeni par: Stigli su vrući noviteti za ljeto

Foto: Press

NAŠA obuća izraz je našeg stila i osobnosti. Kako se osjećamo iznutra, odražava se i na vanjštinu, što znači da ćemo se često potruditi oko našeg outfita onoliko koliko smo dobro raspoloženi. Nositi odjeću koja nas čini da se osjećamo samouvjereni i zadovoljni može potaknuti pozitivne misli i osjećaje.

Dolaskom proljeća i toplih sunčanih dana na vrata nam kucaju i novi trendovi koji će nas pratiti sve od ranog proljeća do kasnih ljetnih mjeseci. Istaknuli smo tri ključna trenda koji će biti inspiracija svim ljubiteljima modnih trendova koji jedva čekaju obnoviti svoj modni ormar.

Retro Revival

Retro nije samo povratak u prošlost, već i osvježavanje klasičnih stilova uz moderne modne odluke. Ovog ljeta vraćamo se u "dobra stara vremena" s cool retro dizajnom, posebno kada su u pitanju modne tenisice.

Uz traper suknje, maksi haljine, bluze s volanima, asimetrične krojeve ili pak sportsku eleganciju dobro se slažu jednostavne tenisice klasične bijele ili crne boje, one nježnih tonova ili tenisice s pastelnim nijansama.

Za one svečanije prigode ili poslovne sastanke tu su kao uvijek pametan shopping odabir slingback salonke i balerinke, savršene za ženstveno elegantan izgled koji nikada ne izlazi iz mode.

Crystal Sparkle

Vrijeme je za stvaranje zabavnih uspomena, a samim time i zabavnu obuću. Minimalističke modne kombinacije bit će sve samo ne obične kada se uz njih pridruže metalni odsjaji i svjetlucavi detalji kao ljetni hit sezone. Sandale s tankim i kockastim petama pokazuju odvažno koračanje u dnevne izazove, dok u večernjim satima postaju pravo sredstvo zavođenja i šarmiranja.

Puna peta i tanka potpetica savršeno se slažu s mini torbicama u obliku srca u svjetlucavoj srebrnoj ili ružičastoj boji.

Za dodatno naglasiti eleganciju, važno je odabrati cipele ukrašene kristalima koji su ove sezone stvaraju magični efekt.

Nature Essentials

One koji vole prirodni izgled i nježne boje, razveselit će vijest da će se na špici pojaviti širok izbor cipela inspiriranih prirodom. Rafija, pluto i isprepleteni uzorci dodaju dašak ljeta svakom outfitu i zato će biti nezaobilazan dio zapaženih modnih kombinacija. Od udobnih natikača do elegantnih salonki s remenčićima, kolekcija koja vraća fokus na prirodu ima sve za opušteni, ali stilski usklađen izgled.

Upravo u ovo sunčano doba godine, sandale na nisku i visoku petu, te obične natikače postaju neizostavni modni trendovi. Njihova raznolikost omogućuje svakome da pronađe svoj idealan par.

Bez obzira bili ljubitelj udobnih ravnih cipela ili cipela s visokom petom, modeli proljetno-ljetne kolekcije osiguravaju opuštenost i lakoću, dok sandale s petom dodaju eleganciju i profinjenost.

Ovi su trendovi samo početna inspiracija nove proljetno-ljetne kolekcije koja je predstavljena prošli tjedan, a nalazi se u Deichmann trgovinama i na web stranici. Budite spremni za ljeto i iskoristite priliku za osvježenje ormara s novom kolekcijom cipela.

Kolekcija je dostupna u svim Deichmann trgovinama i na web stranici.

Pročitajte više