Mike Tyson: Najbolje godine mog života bile su one koje sam proveo u zatvoru

Screenshot: YouTube

MIKE TYSON gostovao je u The Pivot Podcastu gdje je otkrio kako su mu najbolje godine života bile one koje je proveo u zatvoru. Bivši boksač objasnio je da je tijekom odsluživanja zatvorske kazne konačno pronašao mir u svom kaotičnom životu.

"Jako sam zahvalan. Ja sam kul tip, dobra sam osoba, prema svima sam se lijepo odnosio. Proveo sam najbolje tri godine života u zatvoru", ispričao je.

Kad su ga upitali je li mu nedostajao luksuzni život, boksački šampion je odgovorio: "Imao sam mir", objasnivši kako takav život ništa ne znači bez unutarnjeg mira.

Kako je provodio vrijeme u zatvoru?

Tyson je otkrio kako je u zatvoru vodio discipliniranu rutinu vježbanja kako bi se pripremio za povratak u ring te da bi u ćeliji znao otrčati i do 14 kilometara ukrug, a noću je neprestano skakao gore-dolje kako bi održao kondiciju.

Napao zatvorskog čuvara

Bivši boksač priznao je da nije sve prošlo tako glatko te da je dobio dodatnu godinu zatvorske kazne zbog napada na zatvorskog čuvara.

"Bio sam ljut na sve kad sam došao. Nisam znao da mi žele pokazati ljubav pa sam napadao čuvare", otkrio je.

Osuđen zbog silovanja

Podsjetimo, Tyson je 1992. osuđen na šest godina zatvora i četiri godine uvjetne kazne zbog silovanja Desiree Washington, tada 18-godišnje natjecateljice u Miss Black America izboru ljepote. Iz zatvora je izašao 1995., nakon što mu je kazna smanjena na tri godine.

Pročitajte više