Pronašla jezivu poruku u džepu blejzera koji je kupila u trgovini rabljene robe

Foto: Facebook

DUĆANI rabljenom robom mogu biti prava riznica blaga, a nošena odjeća ponekad skriva nevjerojatne tajne, poput dnevnika nesretne ljubavi. No to nije bio slučaj s jednom Amerikankom, koja je naišla na jezivo otkriće nakon što je kupila blejzer u lokalnom dućanu. Naime, otkrila je nešto puno zlokobnije nakon što je pretražila džepove crvenog blejzera. 

Jeziva poruka 

Žena imena JoAnn naišla je na poruku prethodne vlasnice koja je tražila da bude pokopana u toj odjeći, a cijela je priča počela kružiti društvenim mrežama.  

"JoAnn je pronašla ovaj lijepi crveni blejzer s porukom zabodenom u džepu", piše u objavi na Facebooku uz fotografije nove vlasnice i poruke na kojoj je napisano: "Pokopajte me u ovom crvenom blejzeru." 

#deathnote Thrift shopping JoAnn found this lovely red jacket and it had a note pinned in the pocket

Posted by Scott Murray on Thursday, 8 April 2021

S obzirom na to da je odjevni predmet pronađen u dućanu, čini se da se prethodnoj vlasnici nije ispunila želja, a ljudi su počeli komentirati njezino otkriće. 

"Ovo je zaista tužno" 

"Nekome se nije ispunila posljednja želja", napisala je jedna žena na Facebooku, dok je druga dodala: "Ovo je zaista tužno." 

"Čuvaj se. Pokojna vlasnica mogla bi te proganjati zbog njene jakne", našalila se treća. 

"Ovo me stvarno rastužilo. Njezina jedna skromna želja nije ispoštovana", "Nadam se da je pokopana u nečemu prekrasnom", neki su od komentara. 

Pročitajte više