Pronašli smo savršen poklon za Dan žena na koji nijedna dama neće ostati ravnodušna

Foto: Martina Škrobot

DAN ŽENA je međunarodni dan na koji slavimo žene, ne samo supruge, majke, već sve žene koje su na taj dan kroz povijest izborile ista prava i jednakost. Različita su mišljenja o obilježavanju ovog praznika te teorije o ravnopravnosti spolova no pustite sad sve to nastranu i pokažite poštovanje, čestitajte posebnim ženama u vašem životu njihov praznik jer su to zasigurno zaslužile.

Uljepšajte taj dan svojim dragim ženama, djevojkama, majkama, sestrama, prijateljicama i kolegicama uz cvjetne poklone JS Ateliera – vlasnice Josipe Skoblar. Za Dan žena 2018. poklonite cvijeće s riječima od srca - predivan poklon koji će za žene imati dublje značenje i značiti puno više. Cvjetni kon ili cvjetna kutija JS Ateliera s prigodnom čestitkom ili porukom idealan su znak pažnje kojim ćete izraziti svoju lijepu gestu povodom Dana žena.

JS Atelier preporučuje proljetno cvijeće: tulipan,zumbul, ranunkule koje je simbol buđenja prirode te ruže kao simbol elegancije i bezvremenske ljepote. Slavite posebne žene u svom životu jer odavno je rečeno: "Jer svijet je samo odraz onoga što je u nama. Svijet je jedno veliko ogledalo."

Prilikom narudžbe cvjetnih poklona možete sudjelovati u samom dizajnu tako što ćete osim veličine birati između bijele, crne i natur boje kona ili kutija.  Ako pak niste sigurni u vaš izbor prepustite se u ruke JS Atelier tima koji će vam dati idealan prijedlog. Darujte cvjetni kon ili cvjetnu kutiju JS Ateliera i iskažite svoje emocije ili poštovanje - izmamite pozitivu i uljepšajte svijet.

♡ Sve cvjetne poklone možete pogledati na www.jsatelier.hr/dostava-cvijeca, narudžbe možete slati na shop@jsatelier.hr ili pozivom na broj 091 4321 213, a vaše narudžbe JS Atelier može dostaviti željenoj osobi ili možete osobno preuzeti u JS Atelieru.

Pročitajte više