Propale Njemice No Angels vraćaju se na beogradskom Eurosongu

NJEMAČKI  pandan Spice Girls, glazbena skupina No Angels, nakon neuspješnog proboja na europski glazbeni teren love novu priliku za uspjeh, pa će tako 24. svibnja  na Eurosongu u Beogradu pjesmom "Disappear" predstavljati rodnu grudu, piše Eurovision Croatia.

Iako su najpopularnija njemačka ženska skupina u povijesti (čemu ide u prilog pobjeda na njemačkom Pop Idolu 2000. godine), zbog oprečnih mišljenja u karijeri i povlačenja Vanesse Petrueo u solo vode, raspale su se već 2003. godine.

No Angles su u zbirku uspjeha upisale četiri no.1 hita,  tri puta je njihov album proglašen najboljim, a sve ukupno su u svijetu prodale preko pet milijuna albuma. Većina članica nakon raspada je nastavila sa solo karijerama.

Pjevačice u napadu na europske top ljestvice

Lucy Diakovska, Nadja Benaissa, Sandy Mölling i Jessica su 31. siječnja prošle godine ponovno oformile skupinu te odlučile napasti europske glazbene ljestvice singlom "Goodbye to Yesterday" i albumom "Destiny". Najbolji im je  rezultat do sada četvrto mjesto njemačke top liste singlova.

L.V.

Pročitajte više