Proširila se snimka na kojoj "Gvardiol" spominje curu. On kaže: To nisam ja

Screenshot: zLoLo/YouTube

TIKTOKOM i YouTubeom širi se videozapis na kojemu navodno Joško Gvardiol razgovara s još tri gejmera, među kojima je i Kristijan Jakić, nogometaš koji trenutno igra u Eintrachtu.

Video je objavljen na YouTube kanalu Ivana Lovakovića pod nazivom zLoLo. "E ljudi, a da ja nama zovem jednu djevojku ovdje, a?" pita jedan od njih, na što drugi odgovara: "Ja sam oženjen, ono, vi ćete pričati s njom." Zatim se uključio tip za kojeg kažu da je Gvardiol.

"Ja isto imam curu", rekao je, na što su drugi sudionici videopoziva rekli "ozbiljno" i "opa". Videozapis je, nakon što se proširio internetom, obrisan s YouTubea. Za komentar o videu javili smo se Ivanu koji je taj videozapis i objavio, no nije nam odgovorio na upit.

Za Jutarnji list Gvardiol je rekao da to nije on na videu. "Pa ja se nadam da se vi šalite s ovom porukom... Naravno da nisam. I zašto se toliko zamarate oko toga imam li curu ili ne?", rekao je. 

Nakon što je vidio videozapis na kojemu je i Kristijan Jakić, rekao je: "Da, da, jasno mi je sve, ali nisam ja. Evo nisam ni znao iskreno o čemu je riječ."

Gvardiol se često spominje u videima streamera

Gvardiol se više puta spominje u videima koji su objavljeni na YouTube kanalu zLoLo. Osim Joško, toga dečka nazivaju i nadimkom Joki. Iako on tvrdi da nije osoba s videa, prije 12 sati streamer Wondery odradio je stream naslova PUBG w/nugato & gvardiol & jaka. Na ekranu se može vidjeti tko su igrači tima streamera, pa je tako pisalo da je Wondery igrao s igračima čiji su nadimci Jole_Hemingway, jakic97 i Nugato.

Nugato je na svom kanalu SecondNugato objavio videzapis koji je preuzeo iz Wonderyjevog streama i objavio ga je pod naslovom Joško Gvardiol NAJVJERNIJI Fan Nugata? *pratim ga od...*. U tom videu ga Wondery pita: "Koliko godina igraš? Ne nogomet, gejming. Prije nogometa, ha?".

Dečko, za kojeg pišu da je Gvardiol, odgovara da igra od davnih dana i da je Nugata pratio otkako je igrao Hunger Games. Dodao je da je prva igra koju je on igrao bila League of Legends.

Objavljen je i još jedan video na kojemu se pojavljuju Chesa i navodni Joško Gvardiol, koji sjedi na istoj stolici i u istoj prostoriji kao i na videozapisi na kojemu govori da ima djevojku.

Podsjetimo, nakon Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru brojne djevojke zanimalo je koga ljubi Joško. Početkom siječnja rekao je da nema djevojku, ali da svakodnevno dobiva ljubavne ponude. 

Pročitajte više