Prostitutke na forumu ocjenjuju klijente, dijele njihove telefonske brojeve i otkrivaju nasilnike

Screenshot: SAAFE/YouTube

BRITANSKE prostitutke okupile su se na forumu "Support And Advice For Escorts" kako bi mogle "ocjenjivati" klijente, odnosno upozoravati kolegice na nasilnike, neplatiše i ostale muškarce koji bi im mogli izazvati neugodnosti.

Na forumu razmjenjuju informacije o muškarcima koji su ih dovodili u opasnost, odbijali nositi kondom tijekom seksa ili ih pratili i uznemiravali. Osim toga, tu savjetuju jedna drugu o cijenama, granicama koje bi trebale postaviti svojim klijentima te o područjima u Velikoj Britaniji koja bi trebala izbjegavati.

Na forumu s kolegicama dijele telefonske brojeve problematičnih mušterija, a kako bi ipak sačuvale privatnost tih muškaraca, iz brojeva izbace posljednja dva broja.

"Progonila su me dva muškarca, pretpostavljali su da sam sama, ali sa mnom je bio moj vozač. Vjerojatno su me htjeli opljačkati jer su mislili da imam novaca. A možda je bila riječ i o članovima bandi kojima se ne sviđa da prostitutke rade na njihovom terenu. Oni su spremni i ubiti konkurenciju", napisala je nedavno jedna žena i naglasila da će odsad izbjegavati Essex jer je tamo opasno raditi.

Druga žena je podijelila informaciju o muškarcu koji ju je opljačkao u Bedfordu, a treća je objavila telefonski broj klijenta koji je bio nasilan prema njoj.

"Želim ti zahvaliti što si ovo objavila. Upravo mi je poslao poruku, potražila sam broj na internetu i izbacilo mi je tvoj post. Neću raditi s njim, hvala ti, spasila si me", zahvalila joj je kolegica-

One na forumu raspravljaju i o zdravlju, mogućim vezama s mušterijama te brojnim drugim stvarima koje se tiču njihove profesije.

Pročitajte više