Protusrpska zavjera, dašta: "Oštra zima pogodila općine s većinski srpskim stanovništvom"

Screenshot: RTRS

DA JE cijeli svemir stvoren samo kako bi zagorčavao život narodima Balkana, poznato je odavno. Masoni, iluminati, HAARP, haški suci, sportski suci, zdrava pamet... sve su to vjekovni, tradicionalni neprijatelji bilo Srba, bilo Hrvata, bilo nekog trećeg naroda.

No, Srbi su, ako je vjerovati riječima novinara Radio televizije Republike Srpske, dobili novog, ozbiljnog neprijatelja - zimu.

Tako je, njegove riječi prenosi BiH agencija Patria, novinar spomenute televizije kazao kako je "situacija teška u općinama s većinskim srpskim stanovništvom Livanjskog kantona".

S "oštrom zimom suočili su se i povratnici u Lušci Palanku /mjesto kod Sanskog Mosta/, gdje su putevi neprohodni", dodao je novinar.

Tako je, dok su Bošnjaci na proljetnom suncu jeli ćevape uz Miljacku, a Hrvati iz Hercegovine muku mučili kako da sve stvari spreme u auto i stignu do Brela ili Baške Vode na prvo kupanje, nesretni Srbi, a time još i povratnici, borili su se s novim srpskim neprijateljem - mećavom.

Kako je vremenska nepogoda pogodila baš većinski srpska sela, ostaje nepoznanica.

No, znali ste to od početka, ne bi to bilo to da zima nije napakostila i Hrvatima. Prije nekoliko dana, pisali smo to, hrabri domoljubi iz A HSP-a prisegu vjernosti domovini u kojoj, a za to prisege služe, obećaju da će za svoju Hrvatsku sve napraviti odgođena je radi - zime.

Dakle, osim što napada srpska sela, zima se očito namjerila i na hrvatske domoljube koji bi ginuli za Hrvatsku, ali se ne bi i smrzavali.

Drugim riječima, napokon su bili za dom spremni. Doma je, jebiga, toplije.

Pročitajte više