Prozvala trolove koji su joj ispod fotografije u badiću pisali da je odvratna svinja

Foto: Instagram

INFLUENCERICA Ariella Nyssa prozvala je muškarce koji su ostavili odvratne komentare ispod njezine fotografije u bikiniju koju je objavila na Instagramu.

Instagram zvijezda rekla je da joj je neugodno zbog ljudi koji osjećaju potrebu da daju negativne komentare na njen izgled nakon što ju je već netko uznemirio u prošlosti.

"Moje Instagram putovanje je bilo ludo. Toliko trolova, toliko mrzitelja koji komentiraju moje tijelo. Nekada sam to uzimala k srcu. Nekad sam im dopustila da pobijede", napisala je u objavi na Instagramu kad je nedavno prikupila pola milijuna pratitelja, a sad ih ima još deset tisuća više.

Ariella je podijelila screenshotove odvratnih komentara ispod fotografije na teniskom terenu u bikiniju, a neki od njih poručili su joj da je odvratna svinja i da bi trebala smršavjeti. Ona je odlučila prozvati ih i dati im do znanja kako nije u redu posramljivati ljude zbog njihovog tijela.

"Nikad nije u redu govoriti ili pisati grozne stvari ljudima o njihovoj težini", napisala je Ariella. Dodala je kako je dobila i brojne pozitivne reakcije i komentare podrške zbog čega je zaključila da su oni koji pišu odvratne komentare samo jadni i tužni.

"Sad mi je neugodno zbog njih. Osjećam se loše zbog njih. Jer usprkos njima, još uvijek sam ovdje. Bila sam dovoljno jaka da vidim mrzitelje kakvi jesu", napisala je još.

Ariella je influencerica iz Sydneyja i model koji redovito objavljuje body positivity postove na Instagramu i YouTubeu. Osnovala je i aplikaciju The Self Love Bible koja ima svakodnevne i mjesečne izazove za povećanje samopouzdanja.

Ariella je u siječnju govorila o plitkim direktnim porukama koje dobiva na Instagramu. "Još uvijek stalno dobivam poruke oko svog celulita", napisala je tad te dodala kako je tužna što dobiva najviše takvih komentara.

Pročitajte više