"Pružio sam joj oralni seks i nakon nekoliko minuta odmah sam znao da me vara"

Ilustracija: Instagram

PUNO je načina za saznati da vas djevojka vara, a ni jedan od njih sasvim sigurno nije ugodan. No ono što se dogodilo jednom korisniku Reddita zaista je bolno i ponižavajuće.

"Moja djevojka (28) u posljednje vrijeme često se druži sa svojim prijateljem iz djetinjstva. Nisam imao s tim problema, no počela je ostajati kod njega do navečer i nekad se vraća jako kasno. Prošli tjedan ostala je kod njega na filmu i vratila se doma oko ponoći. Pozdravio sam je i ponašala se normalno, no to se promijenilo kad sam je počeo zavoditi nadajući se da ćemo imati seks. 

Rekla mi je da je umorna, nije raspoložena i slično, no nakon razmjene poljubaca pristala je na seks. Pokušala me zaustaviti u predigri no ja sam inzistirao i počeo je oralno zadovoljavati. Tu su stvari postale čudne - miris i okus bili su poprilično čudni. U četiri godina veze s barem dva oralna seksa tjedno nikad nisam osjetio ovakav okus ili miris. Okus je bio gorak i primijetio sam da je i njoj bilo neugodno. Miris nije bio uobičajeni miris njezine vagine već je mirisala...drugačije. Je li to znak da se seksala s drugim tipom? Što da napravim?", pitao je neimenovani 25-godišnjak na Redditu te obećao nastavak priče, koji je ubrzo i objavio.

"Dok sam danas čekao da se vrati od njega (opet), odlučio sam provjeriti njezin Facebook i Gmail, s obzirom na to da sam imao osjećaj da se nešto događa. Našao sam nekoliko poruka na Facebooku i nekoliko mailova koje su razmijenili. Sve u svemu, vara me. Otkrio sam da su razmijenili i tucet golišavih fotografija prije nego je počela odlaziti kod njega. Također, pronašao sam nekoliko poruka na Facebooku koja su bile poprilično slikovite. Osim toga, saznao sam kako me planirala ostaviti i preseliti se kod njega.

Kad sam se suočio s njom s porukama i mailovima, nastala je svađa s puno psovanja i vikanja. Pitao sam je o onome o čemu sam pisao u prošloj objavi i počela se smijati, čime je praktički priznala da se s njim seksala prije nego je došla doma. No ona tvrdi da je to bilo s kondomom, u što baš i ne vjerujem jer je na pilulama. Sad se moram testirati i na spolne bolesti. Bio sam poprilično zgađen, a još uvijek sam u šoku od svega ovoga i dao sam joj pola sata da pokupi svoja sranja i otiđe. Ako je vjerovati prijateljima, sad živi s njim. Kao da je postala potpuno druga osoba u samo nekoliko tjedana", napisao je mladić napomenuvši koliko mu je teško te zahvalio svima na savjetima i podršci.

Pročitajte više