Prva dama koja ruši sve tabue: "Previše se seksamo, nezasitna je"

Screenshot: YouTube

SUPRUGA predsjednika Argentine Mauricia Macrija, 41-godišnja Juliana Awada zasjenila je svog supruga nakon njegove pobjede na predsjedničkim izborima u prosincu prošle godine. Ženski časopisi hvale njen stil, dok tabloidi ne prestaju pisati o njenom seksualnom životu.

Naime, prva dama u svojoj je zemlji poznata po prilično otvorenom razmjenjivanju nježnosti sa suprugom, ali i njihovim opuštenim izjavama o tome što se događa u spavaćoj sobi.

Ovu 41-godišnju majku dvoje djece, koja je studirala na Oxfordu, na Instagramu prate stotine tisuća ljudi, a njena prva fotografija na ovoj društvenoj mreži bio je selfie sa suprugom, na kojem ga nježno grli, dok su oboje u opuštenom izdanju.

Nakon objave ta je fotografija prikupila dvije tisuće lajkova, što je jako malo kad se usporedi s 200.000 lajkova koliko njene fotografije imaju danas.

Juliana je nastavila objavljivati fotografije obiteljskog života, a broj pratitelja porastao je na 242.000.

Za Novu godinu objavila je fotografiju na kojoj ona i suprug nazdravljaju vinom. Njihovo otvoreno razmjenjivanje nježnosti postalo je prilično uobičajeno, a većina njenih fotografija prikazuje intimne trenutke s 15 godina starijim suprugom, često u formalnim prigodama poput njegovih obraćanja javnosti ili službenih sastanaka.

Stil prve dame, koja ima libanonske i sirijske korijene često uspoređuju sa stilom legendarne američke prve dame Jackie Kennedy Onassis. Poput Jackie, i Juliana je obožavateljica luksuznih stvari pa je se može vidjeti s Hermes torbom, vrijednom otprilike 12.000 dolara, piše Daily Mail.

Ono što je izazvalo veliku pažnju javnosti su Julianine i Mauricijeve ispovijesti o njihovom seksualnom životu.

Jedan od novinara pitao je prva damu kakav je njen suprug u spavaćoj sobi, a ona mu je odgovorila: "Zar ne vidite koliko sam sretna?".

Njen je suprug s druge strane 2013. godine izjavio: "Moja žena se previše seksa. Nezasitna je".

Mauriciju je to treći brak, a Juliani drugi. Nakon razvoda prvog braka, deset je godina bila u vezi s belgijskim grofom Brunom Laurentom Barbierom s kojim kćer Valentinu.

Mauricija, poslovnjaka koji je zaplivao političkim vodama, upoznala je 2009. godine. On je tada bio gradonačelnik Buenos Airesa, a prvi susret dogodio se u teretani u luksuznoj četvrti glavnog grada Argentine.

Dijelili su istog osobnog trenera, a argentinski mediji pišu da je Mauricio bio toliko opčinjen Julianom da je ostavio dugogodišnju djevojku Malalu Grobu, koju su argentinski mediji vidjeli kao idealnu prvu damu, jer se školovala u prestižnim školama u Buenos Airesu i studirala političke znanosti na sveučilištu u San Andresu. Iako se nije udala za Mauricija, Malala je preuzela ulogu "prve dame" Buenos Airesa, a medije je osvojila svojom elegancijom i diskrecijom.

Ništa od toga nije joj pomoglo kad je Mauricio sreo Julianu, a jednako očarana bila je i sadašnja prva dama, koja je izjavila da je odmah znala da je Mauricio ljubav njenog života. Par se vjenčao godinu dana nakon prvog susreta, a 2011. godine dobili su kćer Antoniju.

Kad ne podupire supruga u njegovim službenim dužnostima, Juliana, čiji je otac iz Libanona, dizajnira za obiteljsku modnu marku "Awada", koju vodi njena majka Elsa, podrijetlom iz Sirije.

Juliana je na Oxfordu studirala engleski jezik, a nakon povratka u Argentinu posvetila se obiteljskoj tvrtki. 

Pročitajte više