Beyonce nakon pet godina održala koncert. Za njega dobila astronomski iznos

Screenshot: Twitter

NAKON pet godina stanke Beyonce je održala koncert u Dubaiju za astronomski iznos od 24 milijuna dolara. Publici je bilo zabranjeno snimati fotografije i videozapise mobitelima, ali bez obzira na to snimke su ubrzo počele kružiti društvenim mrežama.

Koncert je trajao sat vremena i održan je u novom hotelu Atlantis The Royal. Show je započeo poput kazališne produkcije. Violinistice su prve izašle na pozornicu u crvenim suknjama, a slijedili su ih Beyonceine plesačice i drugi glazbenici sa sličnim outfitima.

Beyonce je tijekom večeri tri puta promijenila odjeću. Prvo se pojavila u žutoj haljini s perjem i korzetom, zatim u crvenom kombinezonu te na kraju u prozirnoj mini-haljini ukrašenoj kristalima. Na pozornici se pojavila i njena kći Blue Ivy, a u publici su bili i njen suprug Jay-Z te roditelji Tina i Matthew Knowles.

Koncert samo za osobe s VIP ulaznicama, pojavile se mnoge zvijezde

Nastup je započela pjesmom At Last Ette James, a zatim su uslijedili njeni hitovi Beautiful Liar, Halo, Crazy in Love i drugi. Zanimljivo je da Beyonce nije izvela nijednu pjesmu sa svoga zadnjeg albuma Renaissance iz 2022., koji je nominiran za Grammyja.

Koncert je bio održan samo za osobe s VIP ulaznicama, koje su se morale pojaviti u svečanoj odjeći. Prisutne je oduševio i veliki vatromet, a od slavnih osoba među publikom pojavili su se Chloe i Halle Bailey, Nia Long, Kendall Jenner i Rebel Wilson.

 

Podsjećamo, Beyonce nije organizirala cjelovečernji koncert od 2018. godine, još od turneje On the Run II. Obožavatelji s nestrpljenjem iščekuju novu turneju koja tek treba biti objavljena. Njezini nastupi su rijetki, ali fanovi su spremni učiniti sve i potrošiti bilo koju svotu novca kako bi je mogli vidjeti. 

 

Pročitajte više