"Prvi orgazam doživjela sam sa 32 godine i to mi je promijenilo život"

Ilustracija: Instagram

OVA JE žena svoj prvi orgazam u životu doživjela s 32 godine. Svoje je iskustvo opisala za news.com.au.

"Imala sam 32 godine i bila deset godina u braku kad sam doživjela svoj prvi orgazam s novim ljubavnikom. Kad su valovi užitka zapljusnuli moje tijelo počela sam plakati.
Iako sam se osjećala krivom zbog toga što činim iza leđa svom suprugu, znala sam da se moj život promijenio zauvijek", kaže ona.

Prije braka je imala nekoliko traumatičnih seksualnih iskustava.

"Kad mi je bilo 18 godina moj bivši mi je jednom prilikom gurnuo prste i počela sam jako krvariti. Bila sam zgrožena. Svaki sljedeći put je bilo sve gore. Nakon nevjerojatno bolnih seksualnih iskustava dijagnosticirana mi je endometrioza (poremećaj u kojemu tkiva, koja normalno oblažu unutrašnjost maternice, počinju rasti izvan maternice). Nakon toga me bilo toliko strah bolova i krvarenja da se nikako nisam mogla opustiti tijekom seksa", otkriva.

Udala se kad je imala samo 21 godinu, a njen je suprug prije nje nikad nije spavao sa ženom.

"Moj suprug nikad nije bio baš senzualan, ali tad mi to nije smetalo jer nisam bila ni ja. Sramila sam se svog tijela. On bi uvijek svršio samo nekoliko minuta nakon što bi ušao u mene, a ja nikad nisam bila oduševljena masturbacijom. Pokušala sam koristiti i vibrator, ali ni to mi se nije svidjelo", kaže ona.

Nedugo zatim dobili su djecu, a malo pomalo između nje i supruga nestalo je svake intimnosti.

Kad je prošla operaciju u kojoj su joj odstranili maternicu, njenih je strahova pomalo nestalo pa je predložila suprugu da se pokušaju seksati tri puta tjedno, a on ju je ismijao.

"Zbog njegove sam se reakcije osjećala nepoželjnom, neprivlačnom i nevoljenom", priznaje.

Uskoro je upoznala nove prijatelje u dramskoj grupi koju je pohađala i osobito se zbližila s jednim muškarcem.

"Ispričala sam mu da me muž nije taknuo pune dvije godine, a on mi je rekao da moj muž nije normalan jer sam predivna. Bilo mi je to teško povjerovati. Povjerila sam mu također da s mojim tijelom nešto nije u redu i da nisam u stanju doživjeti orgazam",otvorila se.

Njen novi prijatelj nije vjerovao u to i predložio joj je da naprave eksperiment.

"Bila sam užasno nervozna jer deset godina nisam bila s novim muškarcem, ali on je to prepoznao i išao je polako. Kad mi je počeo pružati oralni seks, shvatila sam da nikad nisam doživjela nešto slično. U jednom trenu je gurnuo prste u mene i ubrzao ritam, a onda se dogodilo. Nisu u pitanju bili vatrometi, ali zaista sam doživjela orgazam. Kad sam nakon toga počela plakati, držao me u naručju i mazio", ispričala je.

Te je noći shvatila da joj s mužem ne nedostaje samo seks već i osjećaj bliskosti pa ga je odlučila ostaviti.

Nekoliko mjeseci kasnije započela je vezu sa svojim ljubavnikom.  

Pročitajte više