Prvi put se poljubila s 32 godine: "Mislila sam da će me muškarci proganjati, ali..."

Foto: Profimedia

ALLORA CAMPBELL 33-godišnja je marketinška stručnjakinja iz Rochestera u SAD-u koja je priznala kako se prvi put poljubila tek s 32 godine. Objasnila je kako dva desetljeća nije otišla na spoj jer je "izgubila vjeru u ljubav" nakon neuzvraćene ljubavi u 20-im godinama, piše The Sun.  

"Mislila sam da sa mnom nešto nije u redu" 

"Do 32. godine nisam otišla na spoj niti se poljubila. Nekako sam oduvijek vjerovala da će me muškarci proganjati, ali to se nije dogodilo  Vjerovala sam da su žene te koje trebaju biti 'ulovljene' od strane muškarca ili da će doći do nekog fatalnog susreta i dogodit će se ljubav, ali to mi se nikad nije dogodilo. Mislila sam da sa mnom nešto nije u redu", priznala je. 

Allora je energiju preusmjerila u svoju karijeru i putovanja, no kad je napunila 32 godine, promijenila je strategiju i odlučila krenuti na spojeve. 

"U periodu između Božića i Nove godine grlila sam svog psa i mislila: 'Ako ništa ne poduzmeš, ništa se neće promijeniti'. Iako sam voljela svoj život, željela sam pokušati izlaziti. Provela sam toliko godina brinući se što će ljudi misliti o meni. Sabotirala sam samu sebe. Napokon sam opet skinula aplikaciju za spojeve i odlučila ozbiljno pokušati", rekla je pa objasnila kako je otišla na četiri spoja i napokon upoznala posebnu osobu. 

Poljubac za pamćenje 

"Cilj mi je bio samo izlaziti na spojeve i osjećati se dovoljno ugodno u svemu tome, bez velikih očekivanja" objasnila je i otkrila kako je partneru priznala da se nikad nije poljubila ni išla na spojeve, no da njemu to nije predstavljalo problem.  

"Stvarno je pokazao poštovanje. S njim sam se prvi put poljubila i bilo je divno", objasnila je. 

Pročitajte više