Prvu damu Crne Gore kritiziraju zbog detalja na haljini, reagirao i predsjednik

Foto: Predsjednik Crne Gore

NEVJEROJATNO, ali istinito - ovih dana nastala je rasprava o bradavicama Milene Milatović, supruge predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića. Naime, predsjednik i prva dama bili su na svečanom prijemu na Cetinju povodom Dana državnosti Crne Gore. Milena je za tu priliku odjenula žutu haljinu, koja je bila pripijena na grudima i u struku. 

Mnogi su tviteraši komentirali da su se Mileni ocrtale bradavice i da to nije primjereno prvoj dami. 

"Malo vulgarno za jednu prvu damu", "Prvo sam primijetio bradavice pa tek onda da nosi haljinu, da je haljina zlatne boje, da je na slici i jedan muškarac, da je u stvari na slici bračni par Milatović...", "Bogami veliki propust", "Neukusno", kritiziraju je ljudi po Twitteru.

Bilo je i onih koji su stali u obranu prve dame i ne razumiju tviteraše koji su je zbog toga počeli kritizirati. "Lijepa žena, majka troje djece. To je jedino što vidim", "Jedino vulgarno ovdje je vaše komentiranje", "Žena još uvijek doji bebu, i meni se to događalo, na to ne možeš utjecati", "Pustite ženu više", neki su od komentara.

Naposljetku, o svemu se morao oglasiti i predsjednik Crne Gore, koji kaže da se njegovoj supruzi bradavice nisu ocrtale. "Moram razočarati tvitersku javnost. Ne radi se o tjelesnom, već o tekstilnom", napisao je Jakov Milatović. 

Pročitajte više