"Psihopat me proganja": Srbi pišu da je BiH nogometaš Karleuši poslao 1001 ružu

Foto: Instagram

SRPSKI mediji ne prestaju se baviti navodnom dramom u braku folk pjevačice Jelene Karleuše i nogometaša Duška Tošića

Kako pišu, Jeleni je tijekom novogodišnjih praznika na kućnu adresu stigla 1001 ruža od bosanskohercegovačkog reprezentativca Ognjena Vranješa. Karleuša je prema pisanju srpskih medija mužu rekla da je Ognjen psihopat koji je proganja.

"Budući da je Duško zaprijetio Ognjenu, on mu se htio osvetiti. Smislio je da za praznike pošalje Jeleni romantičan poklon na njezinu adresu na Dedinju. Tošić je bio prisutan i razljutio se", rekao je navodni prijatelj para za Kurir.

Karleuša je navodno mužu rekla da s Vranješom nema nikakav odnos.

"Objašnjavala mu je da ona nema veze s poklonom, da se ne čuje s njim i da ga maksimalno ignorira. Žalila se da ga se ne može riješiti, da joj dnevno šalje po 40 poruka i da će izludjeti od njega. Govorila je da ne daje nikakav povod, ali da ju Vranješ ne prestaje proganjati. Duško ju je blijedo gledao, ali pjevačica ga je uspjela uvjeriti da zaista nema ništa s nogometašem. Čak ga je i vrijeđala pa je između ostaloga izgovorila da je Ognjen psihopat i zaljubljeni klinac. Kao i uvijek, riješili su problem i nastavili dalje", tvrdi izvor.

Mediji pišu i da je Vranješ od pjevačice tražio da ostavi muža.

"Pisao joj je da će joj osigurani lagodan život, onakav kakav ima pored Duška, da će joj on sve omogućiti samo da se razvede", tvrdi prijatelj.

Tošić je na društvenim mrežama objavio da nije ženi uzimao mobitel te da nije prijetio Vranješu.

"Mnogo me je pogodila ljudska mržnja i potreba da mi unište brak i obitelj. Udarili su mi na djecu! Bolesna majka mi je ovo teško podnijela", izjavila je Karleuša.

"Moj brak je jači od tabloidnih napada. Ljubav, povjerenje, to je jače od svake mržnje. Duško je navikao na ovakve stvari i ne želi ni dati izjave o ovome. On je generalno čovjek koji nema lošu riječ i lošu misao ni za koga. Sada sam vidjela tko su mi prijatelji, a tko neprijatelji. Svakako od estrade nisam očekivala podršku", dodala je za Kurir.

Pročitajte više