Publika u Milijunašu opet navodila na krivi odgovor. Tarik joj poručio: Nemate pojma

Screenshot: HRT

PUBLIKA se u jučerašnjoj epizodi kviza Tko želi biti milijunaš? ponovo nije iskazala. Kada je na pitanja odgovarao 25-godišnji Christian Šilović iz Kamena, student engleskog i francuskog na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, u jednom trenutku bila mu je potrebna pomoć publike.

Deseto pitanje zadalo mu je muke

Zapeo je na desetom pitanju, koje je glasilo: "Koji je hrvatski velikan poljskog podrijetla?" Ponuđeni odgovori bili su August Šenoa, Lavoslav Ružička, Nikola Tesla i Slavoljub Penkala. Na tom je pitanju najprije pozvao džokera zovi. koji mu je rekao da Penkala nije točan odgovor, ali da ne zna koji jest. "Nisam siguran, neću ti ništa govoriti", kazao je džoker.

Netočnom odgovoru dali 60 posto glasova, točnom samo 17

Natjecatelj je potom zatražio pomoć publike. Publika je 23% glasova dala Šenoi, 60% Ružički, 0% Tesli i 17% Penkali. Dakle, prema mišljenju publike, Ružička je bio poljskog podrijetla. "Au, čudim se samo da Tesla nije dobio ništa", rekao je voditelj Tarik Filipović. "Christiane, kad ovo završi, imat ću vam nešto za reći. Privatno, između nas dvojice", dodao je.

>> Publika zeznula iskusnog kvizaša na pitanju za 18.000 €. 0 posto njih glasalo točno

Christian je ponudio odgovor Slavoljub Penkala, koji se naposljetku ispostavio točnim. "Krenuli ste tako lijepo. Onda zovete strikana koji ne zna, pitate publiku koja pojma nema... Ispričavam se, tako je. I na koncu opet odgovorite onako kako trebate", komentirao je Tarik. Naime, publika je više puta zeznula natjecatelje u Milijunašu.

Christian je naposljetku odustao na 13. pitanju jer, kako je rekao, o nogometu nema pojma - i kući je otišao s 18.000 eura. Pitanje za 34.000 eura glasilo je: "Real Madrid je osvojio prvo izdanje Kupa prvaka. Koji je klub osvojio prvo izdanje Lige prvaka?"

Ponuđeni odgovori bili su Crvena zvezda, Barcelona, Olympique de Marseille i Milan. Da je odgovarao, Christian bi odabrao Milan, no točan odgovor je Olympique.

Pročitajte više