Publika vrištala kad se ova žena pojavila ispred Šarića, Ana napustila show

Foto: Press

DRUGA epizoda showa donijela je mnoštvo iznenađenja, ali i veliku dozu stresa za Marka Grubnića i Anu Vučak Veljaču koji su zbog najmanje glasova publike završili u finalnom, plesnom dvoboju u kojem su morali istovremeno plesati na zadanu plesnu temu.

Morali su plesati cha cha cha. Dvoboj je trajao 30 sekundi, a Mia i Janko su im na kraju uzviknuli: "Bravo, bravo, ovo je bilo fantastično!"

Odluku o pobjedniku plesnog dvoboja donio je žiri i tako su show napustili Ana i njezin partner Mario, a Marko Grubnić zadržao se u showu. Inače, Grubnića su glasovi publike vidno razočarali pa je nakon što je saznao da će u plesni dvoboj pomalo tužno rekao: "Ovo je priča mog života, ipak živim u državi u kojoj živim..."

Emisiju je otvorio Damir Kedžo koji je zaplesao sambu i pobrao pozitivne komentare žirija koji su mu poručili da se vidi napredak.

Drugi je na red došao Marko Grubnić s quick stepom. Modna usklađenost njega i njegove plesne partnerice i koreografija oduševili su publiku, no žiri je primijetio da je Grubnić imao neke pogreške u koracima. Dinko mu je rekao da se "nada da će proći", a drugi su mu rekli da ga je vjerojatno pojela trema.

Grubnić je na to rekao da je imao predrasudu prema toj vrsti plesa, no da ju je "odradio najbolje što je mogao". U prijašnjoj emisiji bio je pri vrhu po broju bodova, no sad su ocjene bile nešto niže - dobio je tri šestice i jednu sedmicu.

Viktorija Rađa i njezin plesni partner Marko Mrkić izveli su jive i pobrali ovacije publike zabavnom koreografijom. "Viktorija, imaš divne noge koje divno plešu. Jako si talentirana", rekla joj je Tamara. Oduševljena je bila i Almira: "Sjajno, bravo majstor", obratila se i Mrkiću.

Ivan Šarić nastupio je sljedeći i otplesao engleski valcer sa svojom mentoricom Paulom te oduševio publiku. Na kraju njihove izvedbe na pozornici se pojavila njegova zaručnica Korana Gvozdić i dala mu ocjenu 10. Njihov poljubac pobrao je vriskove i ovacije publike.

"Ivane, zaista si me oduševio", rekla mu je Almira, a oduševio je i Nicolasa, kao i Dinka.

Josipa Pavičić Bernardini i njen partner Damir Horvatinčić otplesali su sambu i još jednom oduševili publiku, no komentari žirija su bili nešto slabiji nego u prošloj emisiji. Naime, Josipa je prošli put pobrala najveći broj bodova. "Ponekad mi je samo falio kick", pronašao je zamjerku Dinko.

"Mislim da vam bolje leže standarni plesovi. Mislim da ste pogubljeni kad niste pod Damirovom kontrolom", rekla je Tamara, a s njom se složila i Almira.

Sonja Kovač izvela je cha cha cha u veoma atraktivnom izdanju. Žiri joj je poručio da je prirodno nadarena plesačica, a Nicolasu je posebno zapeo za oko njezin zavodljivi bodi u kojem je otplesala "kraljevsku" koreografiju nakon koje je završila na prijesolju, s krunom na glavi i žezlom u ruci.

Davor Garić i njegova zgodna partnerica Tina Walme izveli su vruću točku na pjesmu Britney Spears "Toxic". Oni su prošli put dobili najmanji broj bodova, a sad su dobili komplimente žirija. "Svaka čast, sretno dalje", rekao je Nicolas, a Davorov napredak pohvalili su i ostali članovi žirija. Almira je rekla da je samo malo razočarana što nije skinuo hlače, kako joj je obećao u prošloj emisiji.

Slavko Sobin oduševio je žiri jiveom. Nisu ga mogli prestati hvaliti, a Dinko Bogdanić je njegov nastup s menoricom Gabrijelom Pilić ocijenio visokom devetkom. "Oduševili ste me", rekao im je. Oni su na kraju dobili najviše bodova žirija.

Nives Celzijus otplesala je rumbu sa svojim partnerom Mateom Cvenićem. Publiku je oduševila spektakularnim plesnim outfitom, no Nicolas im je prigovorio što se većina njihove veoma senzualne koreografije odvijala na podu. "Falilo mi je plesa, ja volim ples", rekao je Dinko Bogdanić. Tamara joj je rekla: "Nemoj da ti svi plesovi izgledaju isto."

Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt otplesali su cha cha cha. Ana se prošli put poskliznula i pala, no ovog puta je koreografiju odradila potpuno sigurno u sebe. Žiri je imao primjedbe na njezin fokus, a Nicolas je rekao: "Ovo nije bio cha cha cha, ovo je bio cajka-cha".

Ecija Ojdanić sa svojim partnerom Markom Šapinom otplesala je hip hop, i ta vrsta plesa otplesana je prvi put u ovom formatu emisije. "Izgleda lagano, ali jako je teško", rekla je Almira i pohvalila uvrštavanje hip hopa među vrste plesova u emisiji.

"Hvala što ste to uveli, ali ja se ne razumijem u to", rekao je Dinko i dodao da mu je drago da je uveden takav tip plesa u format emisije. No, Ecija i Marko dobili su najmanje bodova žirija.

Pročitajte više