"Pun pogodak" Ivane i Borisa: "Za sljedeću emisiju Zvijezde pjevaju pripremamo baladu Miše Kovača"

U POSLJEDNJOJ emisiji showa Zvijezde pjevaju, Ivana Husar Mlinac i Boris Mirković, oduševili su četveročlani žiri svojom izvedbom zahtjevne pjesme Little Richarda "Good Golly Miss Molly" i tako osvojili 35 bodova. Baš kao što su nam otkrili prije samog početka HTV-ovog showa, Ivana i Boris još uvijek smatraju da su odlična kombinacija te su oboje sretni što su baš jedno drugoga dobili za pjevački par.

"Mentorica mi je sve stroža, muči me, gazi, a ja kao pravi učenik i muškarac to stoički podnosim"

"Zasad sam poprilično zadovoljna i moram reći da je s Borisom zaista ugodno raditi", rekla nam je bivša Divasica, s kojom se složio i voditelj Boris. "Mentorica mi je sve stroža, muči me, gazi, a ja kao pravi učenik i muškarac to stoički podnosim", našalio se Mirković koji dodaje da bolju učiteljicu pjevanja nije mogao zamisliti.

Iako se neki opuste nakon što dostignu razinu najuspješnijih, kao što su to već nekoliko puta uspjeli Boris i Ivana, voditeljsko-pjevački par priznaje da im je to samo poticaj kako bi bili još bolji. "Nama je svaka emisija kao prva. Radimo minimalno dva sata dnevno", otkrio nam je Boris dok Ivana kaže kako su svoj zadatak u showu Zvijezde pjevaju od početka shvatili vrlo ozbiljno s obzirom da je Boris pristao na sudjelovanje kako bi nešto i naučio.

Baš kao i u izboru pjesmama, u kojem su se s vremenom složili, Boris i Ivana dijele isti ukus kada su u pitanju drugi kandidati, točnije favoriti. Naime, oboje su se složili da je njihov favorit Željko Pervan, koji je nažalost prvi napustio ovu sezonu zabavnog showa. "Ne samo zbog toga što je bio zabavan nego je već u prvoj emisiji pokazao da vrlo solidno pjeva, a vjerujem da je još puno toga imao za pokazati. Ipak, gledatelji su ti koji sude", kaže Boris od preostalih parova izdvaja najmlađi par - Marka Tolju i Tamaru Loos.

"Ines Bojanić ima godine iskustva, Ana Vilenica ima fenomenalnom mentora, ali po meni su Marko i Tamara ipak u maloj prednosti"

"Ines ima godine iskustva, Vilenica ima fenomenalnog mentora, ali po meni su Marko i Tamara ipak u maloj prednosti. Imaju odličan način rada, boju glasa, a možda i zato što su najsličniji meni i mojoj mentorici", priznao nam je Mirković koji nam je otkrio što on i Ivana pripremaju u sljedećoj emisiji. S obzirom da je preostalo samo četiri para, svaki par otpjevat će dvije pjesme - baladu i rock'n'roll skladbu.

"Moram se zahvaliti Nini Badrić koja nam je pomogla u odabiru balade. Mislim da će to biti pun pogodak", priznaje nam Boris. Iako nije htio reći o kojim je pjesmama riječ, otkrio nam je da je autor balade koju će otpjevati s Ivanom, Mišo Kovač dok je rock pjesma proizvod AC/DC-ija.

Pročitajte više