Pussycat Dolls pred raspadom: Nicole Scherzinger želi u solo vode

PJEVAČICA grupe Pussycat Dolls Melody Thornton javno je prozvala svoju kolegicu Nicole Scherzinger, optužujući je da ima veliki ego, javio je The Sun. Nicole je stvorila velike tenzije unutar benda inzistirajući na tome da njihova dva posljednja singla budu puštena pod imenom "Pussycat Dolls featuring Nicole Scherzinger".

To je razbijesnilo ostale članice grupe i izazvalo Melody da, usred koncerta, fanovima vikne: "Hvala vam što me podržavate iako nemam glavnu ulogu!" i uputi Nicole prijeziran pogled. Potom je nastavila vrištati: "Ne dozvolite nikome da vam stane na put prema ostvarenju snova!", dok su je druge članice grupe, Ashley Roberts, Kimberly Wyatt i Jessica Sutta, prestravljeno gledale.

Nicole zamalo otišla s jučerašnjeg koncerta, ali se u posljednji tren predomislila

Sve se ovo odvijalo na sinoćnjem koncertu u Las Vegasu u sklopu turneje kojom grupa promovira svoj novi album "Doll Domination". Organizatori koncerta su izjavili da je Nicole zamalo otišla s pozornice, no u posljednji se tren predomislila i ostala.

Ostatak showa bio je, u najmanju ruku, neugodan i čim su odsvirale posljednju pjesmu, djevojke su bijesno odjurile s pozornice. Već neko vrijeme kruže glasine da 30-godišnja Nicole planira napustiti Pussycat Dolls i krenuti u solo vode. Također, nagađa se da im je ovo posljednja zajednička turneja, no glasnogovornik grupe dosad ništa nije komentirao.

I.M.L.
Foto: JLP

Pročitajte više