Putnica se prestrašila turbulencije, a zatim je stjuard učinio nevjerojatnu stvar

Foto: Facebook

STJUARD Floyd Dean-Shannon postao je prava zvijezda na društvenim mrežama zbog plemenite geste kojom je pomogao nervoznoj putnici tijekom leta iz Sjeverne Karoline u New York. Nakon što je avion zahvatila turbulencija, putnica imena Shannon postala je vrlo nervozna, a stjuard je odmah došao do nje kako bi je utješio.

Plemenita gesta

"Hej, imam te", rekao joj je i uhvatio je za ruku, koju nije ispuštao ostatak leta. Dirljiv trenutak uhvatila je jedna putnica, a zatim je fotografiju objavila na Facebooku napisavši: "Pogledajte ovaj dragulj."

"Ova je žena bila toliko nervozna zbog letenja, a on joj je objasnio svaki zvuk i udarac i čak je sjedio pored nje držeći je za ruku kad je sve postalo previše za nju", napisala je putnica, a njezinu fotografiju lajkalo je 13 tisuća ljudi.

Check out this gem of a flight attendant that was on our flight from CLT to JFK. This woman was so nervous about flying,...

Posted by Molly Simonson Lee on Saturday, 14 January 2023

"Kakva topla priča, plačem", "Prekrasan trenutak, zaista suosjećajan čovjek" i "Tako je iskren i topao", neki su od komentara na društvenim mrežama.

Postali prijatelji

Priča je postala viralna, a stjuard je u intervjuu za CNN ispričao kako je to izgledalo.

"Prije nego što smo poletjeli, počela se preznojavati", prisjetio se dodavši kako mu je putnica rekla da se srami što je toliko nervozna, a on joj je odgovorio: "Nemaš se zašto sramiti, ja sam tu."

No ova topla priča tu ne staje. Stjuard i putnica postali su prijatelji na Facebooku, a emotivan trenutak povezao ih je i počeli su se dopisivati.

"Sad želi da budem s njom na svakom letu", našalio se stjuard.

Pročitajte više