Quentin Tarantino: Brad mi je ponudio hašiš!

AMERIČKI glumac Brad Pitt ili kako ga ovih dana odmilja zovu, "mašina za motanje džointa" navodno je nudio drogu svom kolegi Quentinu Tarantinu. Slavni redatelj tvrdi da je Pitt izvadio hrpu hašiša pred njega, izrezao mu komad  te dao limenku koju može iskoristiti umjesto lule.

Prema Tarantinovoj priči, prije "haša", popili su čak pet boca vina ."Imao je veliku ciglu haša. Izvadio je nož i poput Jesse Jamesa izrezao komad. Pomislio sam, `O Bože, ovo bi trebalo biti u filmu`, rekao je slavni redatelj tijekom gostovanja u kontroverznom showu Howarda Sterna.

Quentin je posjetio Pitta da porazgovaraju o njegovoj potencijalnoj ulozi u novom filmu "Inglourious Bastards". Dok su se dečki zabavljali drogom i alkoholom, Angelina se za to vrijeme još uvijek oporavljala od rođenja blizanaca. Brad je prilikom gostovanja u showu "Real Time", samo nekoliko dana prije nego što se Quentin izlajao, također otvoreno priznao da je vrlo vješt u motanju džointova.

Voditelju Billu Maheru, poznatom komičaru, Brad je šaljivo odgovorio: "Umjetnik sam", te objasnio kako si takve stvari više ne može dozvoliti, jer kao otac mora stalno biti na oprezu. Tarantino nije zaboravio napomenuti i činjenicu da Angelinin dečko posrne za kanabisom svaki put kada se ne može opustiti, pogotovo na setu filma.

Pročitajte više