"Wannabe" Tošina djevojka tužila njegovu menadžericu i traži 150.000 eura zbog klevete

LJILJANA PETROVIĆ koja je u ponedjeljak kao oštećena strana morala prisustvovati suđenju Tošinom vozaču, u utorak je ponovo morala na sud u Skopju, ali ovaj puta kao tužena strana. Tužila ju je Andrijana Budimir, koja se nakon Tošine pogibije predstavila javnosti kao njegova djevojka. Za neke je medije tada izjavila da su ona i Toše vezu morali držati u tajnosti jer je menadžerica Petrović tražila od Toše da gradi imidž slobodnog dečka. Andrijana se ovih dana ponovno obrušila na menadžericu pokojnog pjevača.

Tužila je Ljiljanu Petrović zbog izjave u članku objavljenom 15. listopada u jednom hrvatskom dnevniku. Tvrdi da joj je Ljiljana tom izjavom uništila imidž zbog čega joj je posao u kozmetičkom salonu gotovo potpuno propao. Ljiljanu je stoga tužila za klevetu i duševnu bol i traži odštetu od 150 tisuća eura. Budimir je rekla kako Tošinu menadžericu tuži jer su joj "njene izjave od života napravile pakao". "U Makedoniji sam ugledna sportašica koja je dala svoj veliki doprinos, a završim tako da posjećujem psihijatra i vrijeđaju me na ulici", rekla je na jučerašnjem ročištu Budimir.

Pokazivala poruke koje nisu od one tragične noći?

Podsjetimo, Andrijana je nekoliko dana nakon nesreće izjavila za Extru da joj je noć prije pogibije Toše slao ljubavne sms poruke. Novinarki časopisa na uvid je dala niz romantičnih poruka koje joj je, kako je tvrdila, Toše poslao upravo kobne noći dok se vozio prema Zagrebu. Andrijanina verzija postala je upitna nakon spornog članka u dnevnom listu u kojem stoji: "Iz ispisa je vidljivo da poziva i sms-ova prema Andrijani Budimir nema". Ljiljana Petrović tvrdi da su njene riječi u članku pogrešno interpretirane, te da nije izjavila da poziva i sms-ova upućenih Andrijani nikada nije bilo, nego da ih nije bilo te noći kada su putovali. Petrović je navela kako je "istina da je Toše poslao poruku jednoj svojoj dragoj prijateljici, ali to nije bila Andrijana".

Kako doznajemo Andrijana je u sudnici, sa suzama u očima, izjavila da joj je nakon te izjave objavljene u novinama propao posao u kozmetičkom salonu u koji je uložila sav novac. 

Bivša rukometašica tvrdi da su mušterije upravo zbog toga što joj je uništen imidž, prestale dolaziti u njezin salon u Skopju. Po završetku rasprave, Andrijana je plačući davala izjave novinarima okupljenim ispred zgrade suda. Za razliku od nje, Ljiljana Petrović nije željela dati nikakvu izjavu, u prolazu je tek kratko komentirala: "Ja nisam medijska zvijezda i nema potrebe da me tražile bilo kakvu izjavu!" Za Index je rekla: "Moj cilj nisu skandali nego Tošin album na koji je potrošio posljednje mjesece svog života. Iz poštovanja prema njemu i prema njegovoj publici ne želim da taj njegov posljednji album izađe u sjeni bespotrebnih skandala!"

Ima i neka tajna pjevačica

     
Iz ispisa Tošinih posljednjih telefonskih poziva koji Index ekskluzivno posjeduje vidljivo je da je Toše Andrijanu Budimir posljednji put nazvao 16. listopada, 20 minuta iza ponoći, s makedonsko-srpske granice, a razgovor je trajao 1 minutu i četiri sekunde. Nakon toga je sata sata iza ponoći nazvao menadžericu koja ih je čekala na naplatnim kućicama u Nišu i to je bio njegov posljednji poziv.

Također je iz ispisa vidljivo da je Toše te večeri poruke razmjenjivao s pjevačicom Elenom Risteskom. Nju je te večeri i nazvao, a razgovor je trajao gotovo deset minuta. Kako doznajemo s mladom se pjevačicom Toše posljednjih mjeseci prije pogibije intenzivno družio, pa se nagađalo da između njih možda postoji i nešto više od prijateljstva.

Sanja Rapaić
Foto: Pixsell, Index

Pročitajte više