R. Kelly zaručen za svoju žrtvu, Jocelyn Savage? Pisala je sudu da mu smanje kaznu

Screenshot/Foto: YouTube/Instagram

R. KELLY je navodno zaručen za pjevačicu Jocelyn Savage, jednu od svojih žrtava, prenosi TMZ. Časopis navodi dijelove pisma koje je Savage poslala sudu. U pismu je spomenula da je zaručena za pjevača te je zamolila da mu se smanji kazna.

"Moje ime je Jocelyn Savage i ja sam zaručnica Roberta Kellyja. Pišem vam ovo pismo da izrazim svoju podršku Robertu prije izricanja presude i da objasnim da nisam žrtva kakvom me prikazalo tužiteljstvo", započela je pjevačica svoje pismo.

"Moj odnos s Robertom je odličan. On je najbolje što mi se dogodilo u životu. Imamo poseban odnos i jako se volimo. Ja ga cijelo vrijeme podržavam jer ga volim i uvijek ću ga podržavati. Robert nije čudovište kakvim su ga opisali. Robert kojeg znam je jako nježan i drag. U krajnjoj liniji, on se uvijek brinuo o meni i o svakoj ženi s kojom je bio", napisala je.

Savage tvrdi da nije žrtva

Dodala je i da je Kelly sjajna osoba koja jako voli glazbu. "On je pozitivan, otvoren i jako velikodušan. Nikad ne propusti pomoći onima kojima je pomoć potrebna. Jako je odlučan i usredotočen na ciljeve. Ono što se govorilo o njemu, u vezi sa mnom i drugim ženama koje su bile s njim protiv njegove volje, potpuna je neistina", objasnila je napisavši da je to "baš suprotno" od toga kakav on zaista jest.

Spomenula je i to da joj se "slama srce" kad vidi da ju je tužiteljstvo pretvorilo u žrtvu, a za kraj je zamolila sud da "uzme ovo pismo u obzir pri izricanju kazne". S obzirom na to da je pjevač dobio zatvorsku kaznu od 30 godina, za pretpostaviti je da sudac njeno pismo ipak nije uzeo u obzir.

TMZ je razgovarao s Geraldom Griggsom, odvjetnikom koji zastupa roditelje Jocelyn Savage. On im je rekao da njima nije poznato da su Jocelyn i Kelly zaručeni te da se o tome nikad nije niti razgovaralo.

Osim toga, naglasio je da je neobično to što Savage o tome nije svjedočila pred sudom. Zbog toga, kaže odvjetnik, obitelj Savage "izražava sumnju" oko priče o zarukama, ali priznaje i da Jocelyn skoro da i nije razgovarala s roditeljima otkad je prekinula s Kellyjem.

Pročitajte više