Rachel Weisz u intimnoj ispovijesti otkrila kako je završila u braku sa slavnim Bondom

Screenshot: YouTube

PRELIJEPA glumica Rachel Weisz i slavni Bond Daniel Craig godinama su bili dobri prijatelji prije no što se između njih rodila ljubav. Vjenčali su se 2011. godine, a Rachel je u intimnom intervjuu za ES magazin priznala da nikada u životu nije mislila da će završiti u braku - a kamo li s "agentom 007".

"Nikada se nisam mogla poistovjetiti s likovima iz romantičnih filmova. Činile su mi se sasvim besmislene. Brak također, bila sam sigurna da se nikada neću udati. A onda mi se sve to dogodilo samo od sebe, u jednom zrelijem trenutku života", prisjetila se Weisz.

Dok je bila mlađa, bilo joj je iznimno važno biti samostalna i izgraditi karijeru.

"Tako sam imala osjećaj da držim stvari pod vlastitom kontrolom, da imam određenu moć. No eto nas sada, ljubav se samo dogodila", dodala je Rachel.

Par se zbližio na snimanju zajedničkog filma, a danas imaju vrlo prisan odnos.

"Da mi je netko rekao da ćemo Daniel i ja danas biti u braku, samo bih se nasmijala. Ali srećom, tu smo. Vrlo bliski i volimo se držati dalje od očiju javnosti. Zapravo, mislim da se ne razlikujemo puno od ostalih parova, osim po tome što nas mnogo ljudi prepoznaje", zaključila je lijepa glumica.

Pročitajte više