Rade otkrio što se dogodilo u noći kad je uhićen jer je pijan krivudao po cesti

Screenshot: Blic

AMERIČKI TMZ ljetos je pisao kako je Rade Šerbedžija uhićen nakon što je pijan krivudao putem te da je u njegovom autu pronađena otvorena boca viskija, a glumac je sad za srpski Blic otkrio što se zaista dogodilo te noći.

"Mene su zaustavili i izmjerili 0,8 promila alkohola u krvi, a to je granica. Međutim, tražili su da napravim neke glupe poteze, koje nisam mogao učiniti zbog boli u leđima i onda su zaključili da je valjda ta mala doza alkohola kod mene značila da sam u nemogućnosti da dalje vozim, pa su me isključili iz prometa”, rekao je sad Šerbedžija iako je ljetos izjavio da je alkotest pokazao "malo iznad dozvoljene granice".

Tad je rekao i kako je popio samo tri čaše vina te da je platio kaznu na licu mjesta, zbog čega ga je policija odmah pustila, iako je američki tabloid objavio mugshot s policije. No dodao je Šerbedžija kako mu laska što se o njemu piše: "Znači da nisam nepoznat", kaže. 

Otkrio je i kako sebe ne vidi kao boema. "Nikad nisam bio boem, samo ne volim baš ove službene stvari. Više volim tako nešto na svoju ruku. Više volim otići u tihu kavanu nego u veliku kavanu. Više se volim družiti s nepoznatim ljudima nego poznatim. Nosim stare šešire, stare košulje, ali znam se ponašati i u smokingu", kaže.

Šerbedžija je veliku pažnju privukao i nedavno nakon koncerta u Beogradu, kad je završio u raspravi s Johnnyjem Štulićem, kojeg je nazvao prijateljem, a s čim se bivši frontmen Azre nije složio.

 

Pročitajte više